Mustafa Öktem, İYİ Parti’ye katıldı

Mustafa Öktem, İYİ Parti’ye katıldı

Osmaneli’nin tanınmış simalarından Merkez Avcılar Kulübü Başkanı ve Demisaş fabrikasında sendika temsilciği yapan Mustafa Öktem, İYİ Parti’ye katıldı.

A+A-

Osmaneli’nin tanınmış simalarından Merkez Avcılar Kulübü Başkanı ve Demisaş fabrikasında sendika temsilciği yapan Mustafa Öktem, İYİ Parti’ye katıldı. Öktem’e rozetini İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu taktı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, ilçe başkanlığında düzenlenen rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, Mustafa Öktem’in aralarına katılmasıyla güçlerine güç kattıklarını bildirdi. Öktem, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“İlçemiz sevilen ve sayılan simalarından, Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü başkanı, bölgemizin köklü fabrikalarından Demisaş’ta sendika temsilcisi sayın. Mustafa Öktem aramıza katıldı.

Siyaset anlayışının değişmesi ve yenilenmesi için, çağın ruhunu yakalamak için, yarının Türkiye'si için çok az kaldı. Birlikte kazanacağız.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak aramıza katılarak bizleri onurlandırdığı ve gururlandırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz.”

mustafaa-oktem1.jpg

Bu haber toplam 5161 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum