Mustafa Yaman dadaşlarla buluştu

Mustafa Yaman dadaşlarla buluştu

AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, ilimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, ilimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun başta olmak üzere dernek üyelerinin yakın ilgisiyle karşılanan Mustafa Yaman, dadaşlardan destek istedi.

mustafa-yaman-dadaslar1.jpg

Mustafa Yaman, burada yaptığı konuşmada, dadaşların her daim vatanının ve milletinin yanında yer aldıklarına dikkat çekerek, “Erzurumlular Derneği’mizde can Dadaşlarımızın meşhur misafirperverliği ile ağırlandık. Erzurumlu kardeşlerim, vatan sevgisiyle birlik ve beraberlik içinde yaşayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, şehrimize önemli derecede katkı sağlayan değerli insanlardır. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Sıcak karşılamaları, ülkemizin en önemli lezzetlerinden coğrafi işaret tescilli cağ kebap ikramları ve güzel sohbetleri için şükranlarımı sunuyorum. Erzurumlu hemşehrilerimiz her daim Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve bizim yanımızda oldular. El ele, gönül gönüle vererek, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

mustafa-yaman-dadaslar2.jpg

mustafa-yaman-dadaslar3.jpg

mustafa-yaman-dadaslar.jpg

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum