Mustafa Yaman Kimdir? AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa YAMAN kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Yaman Kimdir? AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa YAMAN kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Mustafa YAMAN, sosyal medyada 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmaya hazırlanan Bilecikli vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler merak ediliyor.

Mustafa YAMAN, sosyal medyada 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmaya hazırlanan Bilecikli vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki Mustafa YAMAN Kimdir? AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa YAMAN kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

mustafa-yaman.jpg

1968 yılında Bayırköy`de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Bayırköy İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra lise öğrenimini Bilecik Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi`nde tamamlayan Mustafa YAMAN, 2018 yılı Temmuz ayında Anadolu Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından mezun olmuştur.

1988-1990 yılları arasında vatani görevini yaptıktan sonra 1990 Temmuz ayında

Tekersan Jant Fabrikasında meslek hayatına başlamış ve bu süreler zarfında sendikal alanda görevler üstlenerek; 1992 yılında işyeri temsilcisi, 2002 yılında Bozüyük ilçesinde Şube Başkan Yardımcısı olarak seçilmiştir.

Meslek hayatı boyunca insan ilişkileri, liderlik, temel ekonomi ve halk yönetimi konularında eğitim alan Yaman; 2009, 2014 ve 2019 yıllarında yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Parti Bayırköy Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve 3 dönem boyunca Bayırköy Beldesini AK Parti Belediyeciliği ile buluşturarak, Bayırköy’ün altyapı ve üst yapı problemlerini çözmüş, hayata geçirilen örnek projelerle, AK Parti Yerel Yönetimler Gençlik ve Belediye Proje Yarışmasında Beldeler arasında Türkiye 1. liği ve Kent Başkan Dergisi Yılın Başkanı ödüllerini Bayırköy Belediyesine kazandırmıştır. 2019 yılından itibaren Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı olarak Bilecik’e hizmet eden Mustafa Yaman, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum