MÜTEAHHİTLER DERNEK KURDU

MÜTEAHHİTLER DERNEK KURDU

İlimizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bazı müteahhitler bir araya gelerek dernek kurdu. 

Bilecik Müteahhitleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİMDER) Başkanı Mehmet Yağız, düzenlediği basın toplantısında, derneğin önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını bildirdi. 

Şerifpaşa Camii karşısında bulunan dernek binasında, basın mensuplarına derneklerini ve yönetim kurulunu tanıtan Başkan Mehmet Yağız, “Amacımız, Bilecik’teki müteahhit arkadaşlarımızı bir araya getirmek, sektörle ilgili konularda istişarelerde bulunmak ve sorunlarımızı birlikte çözmek” dedi. 

muteahhitler-dernek-kurdu2.jpg

BİMDER Başkanı Mehmet Yağız, derneklerinin başta ilimiz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek şu ifadeleri kullandı:

İlimiz ve ülke ekonomisine katkıda bulunan arkadaşlarımızla resmi kurum ve kuruluşlarla istişare içinde olup elimizden geldiği kadar gelişen şehrimizi daha güzel daha yaşanabilir bir Bilecik için birlikte hareket etmek istiyoruz. Eksikliklerimizi ortaya döküp ortak çözüm noktasında akıl birliği, fikir birliği, el birliği ile bir şeyleri konuşup çözeceğimize inanıyoruz. 

Bilecik’imizi inşaa ederken yapı sektörünü buluşturup farklı fikirlerin öne çıkarılarak sağlıklı ve estetik yapıları daha güzel projelerle birleştirip, kaliteyi, müşteri memnuniyetini ve müşteri güvenini atrımayı amaçlıyoruz. Bu işi, elbirliği içerisinde şehrimizin idarecileri ile istişare ederek daha güzel eserler ortaya çıkaracağımıza inanıyoruz. 

BİMDER, şehir ekonomisine verdiği katkı yanında bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğidir. Bu bağlamda diğer sivil toplum kuruluşları ile iletişim halinde olup ilimizin sosyal projeleri içinde bulunmak ve katkı sağlamak düşüncesindeyiz. 

BİMDER olarak İstiklal Mahallesi Belediye Sokak No: 38 (Şerifpaşa Camii karşısında) büromuz bulunmakta, yakın tarihte derneğimizin açılış törenini yapacağız. 

Derneğimizin ilimize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ederim” dedi. 

Mehmet Yağız başkanlığındaki BİMDER'in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Mustafa Karanfil, Sadık Erol, Lokman Karataş, Yasin Tutak, Bahattin Baran, Hanifi Çelik, İsrafil Dursun, Atilla Ercan, Faruk Kılıç.

muteahhitler-dernek-kurdu3.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum