MV. ELDEMİR'DEN OSMANELİ HABER'E ZİYARET

MV. ELDEMİR'DEN OSMANELİ HABER'E ZİYARET

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından ağırlanan Milletvekili Eldemir'e Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ta eşlik etti.

Sohbet ortamında geçen ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette anayasa değişikliği ve referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Eldemir,"Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi yaklaşık 4 aydan bu yana TBMM’de Anayasa değişikliği çalışmalarımız vardı. Bu çalışmalarımızı tamamladık. Anayasa değişikliği maddeleri Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sunulacak. Cumhurbaşkanımız onayladığı takdirde, 60 gün içerisinde bu konu ile ilgili olarak referanduma gidilecek. Ak Parti olarak, Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, bütün üyelerimizle referandum çalışmalarının hazırlıklarını yapıyoruz. Allah’ın izni ile önümüzdeki haftadan itibaren sahaya inmiş olacağız. Şu anda ilçelerimizde parti teşkilat mensuplarımız ve üyelerimizle bilgilendirme toplantıları yapıyoruz.  Ülkemizin ve milletimizin geleceği için, var olan sorunların torunlarımıza bırakılmaması için bu referandum çok önemli. Devlet yönetiminde çok başlılığı yok edecek, geçmişte yaşanan yönetim kavgalarını sonlandıracak yeni bir sistem üzerinde çalıştık ve Meclisimizden geçirdik. Şimdi iş milletimizin iradesine kalmıştır. Ben Milletimizin sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum. Güzel günler bizleri beklemektedir” dedi. 

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Referandum sürecinin siyasi partiler tarafından bir ayrışmaya, kutuplaşmaya, gerginliğe mahal vermeyecek şekilde sürdürülmesini, milli iradenin tecelli edeceği sandık sonuçlarına herkesin rıza gösterip saygılı olmasını diliyorum. Bizler yerel basın olarak sizlerin anlattıklarınızı, söylediklerinizi milletimize anlatmak için buradayız. Her zaman kapılarımız açıktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.