Mv. Tüzün tartışmalara dahil oldu

Mv. Tüzün tartışmalara dahil oldu

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik’te yaşanan köpek katliamı ve sonrasında yaşanan gelişmeler üzerine açıklamalarda bulundu.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik’te yaşanan köpek katliamı ve sonrasında yaşanan gelişmeler üzerine açıklamalarda bulundu. Olayın ardından başlayan tartışmalara dahil olan Mv. Tüzün, yaşanan bu olayın siyaset üstü bir durum olduğuna dikkat çekti.

Mv. Tüzün, yaşanan olayı tasvip etmediklerini ve sorumlularının en ağır cezayı almaları için takipçi olduklarını belirterek, “Bu katliamı yaşatanlar elbette yargı önünde hesabını vereceklerdir. Bizler de süreci yakından takip ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Katledilen köpekler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanların ise her zaman karşılarında olacaklarını dile getiren Mv. Tüzün, şunları kaydetti:

“Siyasetçi bir kişi olarak değil de evinde iki tane can dostu köpeklere bakan hayvansever bir vatandaş olarak bu konu ile ilgili açıklama yapmanın çok zor bir durum olduğunun altını çizen Tüzün; “Bu açıklamayı ilin bir Milletvekili olarak değil, hayvansever bir vatandaş olarak yapıyorum. Geçtiğimiz hafta hiçbir vatandaşımızın tasvip etmeyeceği bir olayı yaşadık. 14 can dostumuzun hayatını kaybetmesi ve bu durumun çok kötü bir şekilde duyulması kabul edilebilir bir olay değildir. Bu katliamı yaşatanlar elbette yargı önünde hesabını vereceklerdir. Bizler de süreci yakından takip ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Fakat şunu özellikle belirtmeliyim ki bu üzücü olaydan bile siyaset yapmayı düşünenlere birkaç söyleyeceklerimiz vardır. Bilecik Belediye Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı konuyu öğrendiği ilk dakika itibariyle konuya müdahil olmuş ve gerekli kişiler ile görüşmeler gerçekleştirmiştir. Fakat görüştüğü kişilerin bu işi siyasi malzeme için yapacağı gerçeğini görmemesi, her personeline eşit bir şekilde davranması gerçeğinden kaynaklamaktadır. Gerçeğin ortaya çıkması ile birlikte derhal o kişiler hakkında gerekli işlemleri yapmış, işlerine son vermiş ve elindeki bilgi ve belgeleri gerekli kişilerle paylaşmıştır. Şunun altını özellikle çizmeliyim ki yaşanılan bu olay Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hangi bölgemizde yaşanırsa yaşansın bizim tarafımız her zaman can dostlarımızın tarafıdır. O masum canları siyasi malzeme yapmayı düşünenler de karşılarında her zaman bizleri bulacaktır. Yaşanılan bu durum ile ilgili çok üzgün olduğumuzu ve sürecin en yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum