MV. YAĞCI, DADAŞLARIN ŞENLİĞİNE KATILDI

MV. YAĞCI, DADAŞLARIN ŞENLİĞİNE KATILDI

Milletvekili Selim Yağcı; Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl 8.si düzenlenen piknik şenliklerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları veren Milletvekili Yağcı, Eruzurm'un dadaşlarının Bilecik'e güzel bir renk kattığına dikkat çekti. Bu birlik ve beraberliğin ülkemizin gelecek hedefleri için önemli olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin tarafından bu yıl 8.si düzenlenen piknik şenliklerine katıldık. Milli birlik ve beraberliğimiz içerisinde bu tür buluşmalar ve bir araya gelişler, kültürümüzü ve tarihimizi yeniden hatırlayışın da büyük önemi var. Buradaki durum da bu. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe geleceğe daha güvenle bakıp, önümüzü daha net görüp, aleyhimize her türlü tuzağı aşabileceğimiz gücünü ve kuvvetini de yüreğimizde hissedeceğiz. 

Dernek Başkanımız Lütfi Akyüz Bey'e ve Yönetim Kurulu Üyelerine düzenlemiş oldukları birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

mv-yagci-dadaslarin-senligine-katildi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.