Mv. Yağcı icraatlarını paylaştı

Mv. Yağcı icraatlarını paylaştı

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milletvekilliği döneminde gerçekleştirdiği icraatlarını paylaştı.

5 yıllık görev süresi içerisinde ilimize 100 proje kazandırıldığını belirten Milletvekili Selim Yağcı, 5 milyar liralık yatırımın gerçekleştirildiğini ifade etti. Mv. Yağcı, bahs ekonu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

“Bilecik Belediye Başkanı olarak 15 yıllık başkanlık sürecinde Bilecik’imize kazandırdığım bir çok eserden sonra Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle siz değerli hemşehrilerimin destekleri ile Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği olan şehrimiz Bilecik’i 27. Dönem milletvekili olarak 5 yıl temsil etme onurunu yaşadım. Kişinin ne olduğundan ziyade ne yaptığı önemli gerçeğinden hareketle bu 5 yıllık süre içerisinde 100 proje kazandırmanın, 5 milyarlık yatırım gerçekleştirmenin, 3000 kişilik istihdama vesile olmanın, 3 yeni organize sanayi bölgesi kazandırmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Bu eserlerde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Tarihe bir not düşmek ve siz değerli hemşehrilerimi bilgilendirmek adına öncelikle bitirip hizmete sunduğumuz eserleri sonrasında da yatırım programına aldırıp başlanmış ama henüz tamamlanmamış eserleri sizlerle paylaşacağım.

Bizlere bu hizmetleri yapma imkânını veren siz hemşehrilerime ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha çok teşekkür ediyorum.”

selim-yagci.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum