Mv. Yağcı’dan 6’lı masaya sert çıkış!

Mv. Yağcı’dan 6’lı masaya sert çıkış!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi 6’lı masaya ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Selim Yağcı, Samimi Haber Genel Yayın Yönetmeni Derya Uğur Öner’in konuğu olduğu programda, 6’lı masaya sert eleştiriler getirdi. 6’lı masa için ‘7 yamalı bohça’ benzetmesinde bulunan Milletvekili Selim Yağcı, “Milletimiz ferasetiyle, basiretiyle 6’lı masanın ne yapmak istediğini görecektir.” dedi.

Milletvekili Yağcı, HDP ile işbirliği içinde bulunan bir yapının aslında PKK ile işbirliğinde bulunduğunu ifade ederken, “HDP, PKK terör örgütünün meclisteki legal temsilcisidir.” ifadesini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı, 6’lı masa başta olmak üzere 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşmasında, şunları kaydetti:

“CHP özellikle son yıllarda HDP ile beraber yürüme adına PKK’ya şirin gözükme çabası içerisinde olmuştur. Meclisteki birçok uluslararası tezkereye ve sınır dışı operasyonlarına sırf PKK’yı ve HDP’yi memnun etme adına red oyu veren bir grup Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimine talip. Böyle bir garabet ile karşı karşıyayız.

6’lı masa 7 yamalı bir bohça. Bu bohçanın ipi ise sadece Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Allah korusun böyle bir şey olmayacak ama 14 Mayıs’ta bunlar seçimi kazansa ve o ip düşse bohçayı bir arada tutabilecek başka bir bağlantı yok. Çünkü siyasetleri, beklentileri ve hedefleri çok farklı olan gruplar. Bu çatlakları daha müzakere aşamasında bariz şekilde gördük. Meral Akşener’in ifadeleri ile 6’lı masayı bir kumar masasına benzetti.

HDP, PKK terör örgütünün meclisteki legal temsilcisi. HDP ile bağlantı içine geçenler PKK ile bağlantı içindeler. 6’lı masa başarılı olabilmek için HDP’ye muhtaç. HDP’nin isteklerini kabullenmek zorundalar.

Milletimiz ferasetiyle, basiretiyle 6’lı masanın ne yapmak istediğini görecektir. Milletimiz 14 Mayıs’ta hakettikleri demokratik şamarı vuracaktır. 6’lı masadaki tüm liderler yenilgiyi hep birlikte tadacaklar.”

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum