Mv. Yağcı'dan belediyeye alt yapı eleştirisi!

Mv. Yağcı'dan belediyeye alt yapı eleştirisi!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde ilimizde etkili olan kuvvetli yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde ilimizde etkili olan kuvvetli yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Selim Yağcı, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi'nin en büyük icraatları olarak gösterdiği altyapı çalışmasının fiyasko ile sonuçlandığını söyledi. Yaşanan sel ve su baskınlarına ilişkin eleştirilerde bulunmak istemediğini kaydeden Mv. Yağcı, "Kendileri göreve geldikten sonra sanki şehirde hiç altyapı yokmuş gibi sözler sarfettiler. Biz bu işi kökten çözeceğiz, mühendis aklıyla yapacağız gibi söylemlerde bulundular. O kadar çok iddialı konuştular ki vatandaş bu tablodan sonra eleştirme hakkı elde etti. Bende belediye yönetimi çok iddialı konuştuğu için eleştiriyorum. O kadar harcanan para ne oldu, sıfıra sıfır elde var sıfır." dedi. 

Bilecik'in alt yapısında değil üstten gelen suyu alta almakla ilgili bir sorunu olduğunu ifade eden Milletvekili Yağcı, şunları kaydetti:

"Ben her zaman diyorum ki Bilecik'in alt yapı sorunu yok. Bilecik alta gireni akıtıyor mesele yukarıdakini alta alabilmek. Bilecik'te 5 noktada mazgallar açık kaldığı sürece bu kadar alt yapıya para harcamaya gerek yok. Tüm riski yüzde 100 ortadan kaldıramazsınız. 

Ben belediyeyi şu noktada eleştiririm. Sanki Bilecik'te bundan önce hiç altyapı yokmuş gibi bir şey lanse ettiler. Bilecik'in normal sistemini de bozdular. Bu kadar iddialı konuşursan o zaman insanlar eleştirir. Biz bu işi kökten çözeceğiz, mühendis aklıyla yapacağız gibi algı yaptılar ne oldu? Aynı yerde yine sel oldu. Orada yapılan o kadar çalışma, harcanan paraya ne oldu?

3 yıldır en büyük icraatımız alt yapı dediler ama sonuç sıfıra sıfır. Belediye yönetimi çok iddialı konuştuğu için eleştiriyorum. Bu risk Türkiye'nin her yerinde hatta dünyada var. " diye konuştu. 

milletvekii-yagcidan-belediyeye-altyapi-elestirisi1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum