Mv. Yağcı’dan HDP’ye ayar!

Mv. Yağcı’dan HDP’ye ayar!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, TBMM’de devam eden bütçe görüşmeleri kapsamında İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine meclis genel kuruluna hitap etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, TBMM’de devam eden bütçe görüşmeleri kapsamında İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine meclis genel kuruluna hitap etti. Mv. Yağcı, konuşmasında terör ve terörle mücadeleye vurgu yaparken HDP’lilerin gözlerinin içine baka baka, “Terörü temizleyeceğiz.” dedi. Mv. Yağcı’nın konuşması esnasında HDP sıralarından protestolar yükselirken bazı vekiller tarafından Yağcı’ya laf atıldığı görüldü.

Milletvekili Selim Yağcı, Türkiye’nin yükselişini engellemek için terörün her türlüsünün kullanıldığını, içerideki ve dışarıdaki şer odaklarının harekete geçirildiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde terör örgütlerinin kökünün kazındığını aktaran Mv. Yağcı, “Türkiye 40 yılı aşkın süredir terörle sınanmaktadır. Türkiye’yi dünya liginde ön sıralarda Türk-İslam medeniyetinin temsilcisi olarak görmek istemeyenler terörün her çeşidi ile engellemeye çalışmaktadırlar.

Geçmişteki tecrübelerimizle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sorunları çözüyoruz. Dağlardaki en küçük taşın altında kadar terör örgütünün temizliğini yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Belediyelerin kaynaklarını terör örgütlerine aktaran fiziki ve lojistik destek sağlayan belediyelere görevlendirmeler yaptık. Bu belediyeleri vatandaşlarına hizmet üretir hale getirdik. 6-8 Ekim ve Çukur-Barikat olayları sonrasında harabeye dönen şehirleri donattık.” ifadelerini kullandı.

Mv. Yağcı, HDP’lilerin protestolarına ve laf atmalarına karşılık terörün kökünün kazınacağını üstüne basa basa yineledi.

selim-yagci1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum