Mv. Yağcı’dan Osmaneli çıkarması

Mv. Yağcı’dan Osmaneli çıkarması

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz hafta Cuma günü mesaisini Osmaneli’ne ayırarak yoğun temaslarda bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cuma günü mesaisini Osmaneli’ne ayırarak yoğun temaslarda bulundu.

mv-yagcidan-osmaneli-cikarmasi1.jpg

Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli programı kapsamında Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ederek çarşı ve pazar esnafı ile bir araya geldi. Partisinin ilçe başkanlığı binasında partililer ve muhtarlarla bir araya gelen Milletvekili Yağcı, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi. Yağcı son olarak Osmaneli Belediyesi yaz spor okullarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

mv-yagcidan-osmaneli-cikarmasi2.jpg

Yağcı, Osmaneli temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Osmaneli Kaymakamımız Yüksek Ünal’ı ve Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret ederek ilçemizdeki çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Çarşı ve pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledik. Köy muhtarlarımızla bir araya gelerek köylerimizdeki çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Son olarak yaz spor okullarında eğitim gören geleceğimizin teminatı gençlerimizle buluşarak çalışmalarında başarılar diledik.” ifadelerini kullandı.

mv-yagcidan-osmaneli-cikarmasi3.jpg

Mv. Yağcı’ya Osmaneli temasları kapsamında İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, İlçe Başkanı Şaban Güdem başta olmak üzere il ve gençlik kolları yönetiminden bazı isimlerde eşlik etti.

mv-yagcidan-osmaneli-cikarmasi4.jpg

Bu haber toplam 2058 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.