Nihayet!

Bilecik İl Emniyet müdürlüğü önündeki beton bariyerler kaldırıldı.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin ardından Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü önüne konulan beton bariyerler Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla kaldırıldı. 

emniyet-mudurlugu-onundeki-beton-bariyerler-kaldirildi1.jpg

Bilecik kamuoyu tarafından çok kez eleştirilere konu olan ve trafiğin işleyişini olumsuz etkileyen beton bariyerler nihayet kaldırıldı. Bilecik siyasetinden, STK’lardan ve vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine harekete geçen Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra beton bariyerlerin kaldırılması talimatını verdi. İl Özel İdaresi ekiplerince kaldırılan bariyerler kamyona yüklenerek götürüldü. 

emniyet-mudurlugu-onundeki-beton-bariyerler-kaldirildi2.jpg

Bariyerlerin kaldırma işlemi gerçekleştiği esnada alana gelen Vali Dr. Kemal Kızılkaya, kent trafiğini rahatlama çalışmaları kapsamında beton bariyerlerin kaldırılmasına karar verdiklerini söyledi. 

Emniyet güçlerinden kent güvenliği ve trafik konularında brifing aldığını belirten Vali Kızılkaya, “Kentte trafiği rahatlatmak adına birtakım çalışmalar başlattık. Bu çalışmalardan bir tanesi de İl Emniyet Müdürlüğümüzün önündeki bariyerlerin kaldırılması oldu. Bu vesileyle Emniyet Müdürlüğümüze, trafik şubemize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı, yapacakları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

emniyet-mudurlugu-onundeki-beton-bariyerler-kaldirildi3.jpg

Vali Kızılkaya daha sonra civardaki vatandaşlar ve esnaflarla görüştü. 

Beton bariyerlerin kaldırıldığını gören Bilecik halkı ise memnuniyetini dile getirerek Vali Kızılkaya’ya teşekkür ettiler. Bilecik’in huzurlu ve güvenli bir il olduğuna değinen vatandaşlar, “Geç kalmış olsa da bariyerlerin kaldırılmasına sevindik. Biz Bileciklilere bu bariyerlerin bir ayıp olduğunu düşünüyorduk neyseki sayın valimiz taleplere kayıtsız kalmadı ve bu ayıbı ortadan kaldırdı” dediler.
emniyet-mudurlugu-onundeki-beton-bariyerler-kaldirildi4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum