NÖBETE DEVAM!

NÖBETE DEVAM!

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik'te de; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için düzenlenen ''Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinde dualar edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

1-156.jpg

Hain girişimden bu yana tüm yurtta olduğu gibi Bilecik'te de gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında bir ve beraber olmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler seslendirilerek, demokrasi şölenine destek verildi.

Cumhuriyet Meydanında başlayan demokrasi, milli iradeye saygı nöbetinde ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, belediye birim müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri, ile vatandaşların katıldığı programın sonunda, vatandaşlara Bilecik Belediyesi tarafından helva ikram edildi.

Bilecik'te yaşayan Afgan ve Türkmenlerin meydana gelerek destek verdiği, demokrasi, milli iradeye saygı ve kardeşlik nöbetinde İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Muhammet Talha Çevik, kendisinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İmam Hatip Liseleri için yazdığı şiiri okuması büyük bir beğeniyle karşılandı.

2-145.jpg

Vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı programda vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti ve çay içti.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1867 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.