O müdürlük kapatıldı

O müdürlük kapatıldı

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ilk birleşimde 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın başkanlık ettiği birleşimde; Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün kapatılarak yerine Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün kurulması konusu görüşüldü. Ayrıca, Su ve Kanalizasyon Müdürü kadrosu ihdası karara bağlandı.

Söz konusu gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Strateji Geliştirme Müdürlüğümüz çok aktif olmayan bir müdürlüktü. Son zamanlarda yaşadığımız su sıkıntılarından dolayı, Fen İşleri Müdürlüğümüzün altında bir su birimimiz vardı. Fakat burada tam reaksiyonlu ve faydalı olamadığımızı hissettik. Çünkü çeşitli su kuyularının bakımlarını yapıyoruz, su sondajları yapmaya gayret ediyoruz ve yerel kaynak arayışındayız. Burada bir müdürlüğe ihtiyacımız olduğunu düşündüğümüz için, Strateji Geliştirme Müdürlüğünü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne çevirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 5150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum