O OKUL KADEMELİ OLARAK KAPATILACAK

O OKUL KADEMELİ OLARAK KAPATILACAK

Bozüyük Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesinin bakanlık oluruyla kademeli olarak kapatılmasına karar verildi. Böylece şu anda mevcut 174 öğrencisi bulunan ve 41’i bu yıl mezun olan okulun 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren yeni kayıt alınmayarak kademeli olarak kapatılmasına karar verildi.

Alınan kararda “Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında yapılan incelemeler sonucunda hazırlanan teknik raporda verilen bilgiye göre adı geçen bina için yıkım kararı verildiğinden Şehit Zafer ipek Anadolu Lisesi fiziki mekânı yeterli olan Bozüyük İMKB Anadolu Lisesine, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesinden boşalan binaya taşınmıştır.

Valilik, ilgi yazısı ile aynı binada iki Anadolu Lisesi eğitim öğretim faaliyeti yürüttüğünden İMKB Anadolu Lisesine taşınan Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesinin 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren kademeli olarak kapatılmasını teklif etmektedir.2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren Bilecik ili Bozüyük ilçesinde bulunan Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesinin kademeli olarak kapatılmasına karar verilmiştir” denildi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 5609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum