O PROJE HAKKINDA NE DEDİ?

O PROJE HAKKINDA NE DEDİ?

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Bilgi Evi'nin yakın zamanda temellerinin atılacağı bilgisini verdi.

BİEN Seramik'in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Bakım ve Onarım Müdürü Çetin Akdağ ile Mimar ve Belediye Meclis Üyesi Aytaç Yılmaz,  Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı,  konuklarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ziyaretin aynı zamanda güzel bir haberin müjdecisi olduğunu belirterek, ''Belediyemizin 2017 projeleri kapsamında yapmayı planladığımız Bilgi Evi projemizin içerisinde çocuk kreşinin, engelli rehabilitasyon merkezinin olduğu, orta, lise ve üniversite öğrencilerinin toplanma, eğlenme ve dinlenme alanlarının olduğu Bilgi Evi projemizin İnşallah çok yakın zamanda temellerini atıyoruz. Yapımı noktasında ilimizin köklü sanayi kuruluşlarından BİEN Seramik'in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan Bey ve değerli yöneticisi Nevrettin Şenyayla Bey'in katkılarıyla şehrimizin çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik bir çalışmayı kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine kazandırmayı planlıyoruz. Emek ve katkıları sebebiyle Başta BİEN Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan Bey'e ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

o-prje-hakkinda-ne-dedi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.