OEDAŞ 800’ün üzerinde saha çalışanına eğitim veriyor

OEDAŞ 800’ün üzerinde saha çalışanına eğitim veriyor

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

Çalışanlarına, yüklenicilerine ve tedarikçilerine güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı sağlamak için faaliyetlerini aralıksız sürdüren OEDAŞ, 800’ün üzerinde saha çalışanına mevzuatta belirtilen ve aldırılması zorunlu olan konu başlıklarındaki eğitimlerin yanı sıra toplam 50 farklı konu başlığını kapsayacak şekilde teorik ve uygulama eğitimleri de veriyor. Eskişehir’de bulunan OEDAŞ Akademi Sultandere Eğitim ve Uygulama Sahası’nda gerçekleştirilen eğitimlerin Aralık 2023’te tamamlanması ve her yıl tekrarlanması planlanıyor.

oedas1.jpg

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Çalışanlarına, yüklenicilerine ve tedarikçilerine güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı sağlamayı hedefleyen OEDAŞ, bu nedenle de mevzuatta belirtilen ve aldırılması zorunlu olan konu başlıklarındaki eğitimlerin yanı sıra her çalışan için en az üçer günlük olmak üzere toplam 50 farklı konu başlığını kapsayacak şekilde teorik ve uygulama eğitimleri gerçekleştiriyor.

oedas2.jpg

Muzaffer Yalçın: “Yüksekte güvenli çalışmadan çevre bilincine uzanan eğitimler veriyoruz”

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu hükümlerine ek olarak şirket içinde çalışma arkadaşlarını bilinçlendirmek için yenilikçi teknolojiler de kullandıklarını anlatan OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Bu kapsamda eğitimlerimizi Eskişehir’ de bulunan OEDAŞ Akademi Sultandere Eğitim ve Uygulama Sahamızda düzenliyoruz. Tüm dağıtım şebekesini kapsayacak şekilde belirlenen teknik eğitimlerin yanı sıra düşmeden korunma, kurtarma ve yüksekte güvenli çalışmalar, çevre bilinci, iletişim ve davranış gibi konuları da içerecek şekilde oluşturulan eğitim programımız kapsamında 800’ün üzerindeki saha çalışanımıza eğitim veriyoruz. Aralık 2023’te tamamlanması planlanan bu eğitimlerimizi her yıl tekrarlamayı da hedefliyoruz.” dedi.

oedas3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.