OEDAŞ bayrama hazır

OEDAŞ bayrama hazır

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, dokuz günlük Kurban Bayramı tatili boyunca planlı elektrik kesintisinin yapılmayacağını bildirdi.

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, dokuz günlük Kurban Bayramı tatili boyunca planlı elektrik kesintisinin yapılmayacağını bildirdi. OEDAŞ’ın hizmet verdiği 5 ilde 295 kişilik 140 arıza bakım ve onarım ekibinin teyakkuzda olacağı belirtildi.

OEDAŞ, olası arıza ve kesintiler için ise hem merkezde hem de sahada hazırlıklarını tamamladı. Yaşanabilecek arıza ve kesintiler, OEDAŞ’ın teknolojik yatırımları sayesinde ana kontrol merkezinde anında tespit edilecek ve uzaktan kontrol sağlanacak. Yerinde müdahale gereken durumlar için de hizmet verilen beş ildeki toplam 295 kişilik, 140 arıza bakım ve onarım ekibi en kısa sürede çalışma yapacak.

7 gün 24 saat hizmet veren ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi’ni arayıp bilgi güncellemesi yapan tüketiciler her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da SMS bildirimi alabilecek. Tüketiciler ayrıca ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması üzerinden arıza bildiriminde bulunabilecek.

OEDAŞ, Kurban Bayramı’nın ardından altyapı geliştirme ve iyileştirme çalışmalarına devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.