OEDAŞ muhtarları ağırladı

OEDAŞ muhtarları ağırladı

Bilecik’te hayatına dokunduğu 230 bin kişiye güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için çalışmalarını sürdüren OEDAŞ yetkilileri, bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bilecik’te hayatına dokunduğu 230 bin kişiye güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için çalışmalarını sürdüren OEDAŞ yetkilileri, bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut ve Sistem İşletme Yöneticisi Mesut Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve 11 muhtar katıldı. OEDAŞ yetkilileri gerçekleştirdikleri çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verirken muhtarlar da talep ve önerilerini dile getirdi.

Elektrik dağıtım hizmeti şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut ve Sistem İşletme Yöneticisi Mesut Şen, kentteki muhtarları ağırladı. OEDAŞ İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen buluşmaya Muhtar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve 11 muhtar katıldı.

OEDAŞ yetkilileri görüşmede, güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlama hedefiyle gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Çalışmaları değerlendiren muhtarlar da mahalleleri ve köyleri ile ilgili talep ve önerilerini paylaştı. Yapılan fikir alışverişinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, OEDAŞ yetkililerine teşekkür etti.

Hacı Kadir Aykut: “Muhtarlarımız ile yaptığımız görüşmeler hizmet kalitemizi artırıyor”

Bilecik genelinde toplam 305 muhtarın olduğunu söyleyen OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, “Şehir merkezimizden köylerimize tüm muhtarlarımızla sürekli olarak iletişim halindeyiz. Kendilerine hem yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi veriyor hem de bölgelerine yönelik taleplerini dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızı zaman zaman biz ziyaret ediyor zaman zaman da bu kez olduğu gibi İl Müdürlüğümüzde ağırlıyoruz. Bu son görüşmemiz de çok verimli geçti, ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu görüşmelerimiz sayesinde tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi de daha fazla artırma imkanı buluyoruz. OEDAŞ olarak kentimizin her mahallesinde adeta gözümüz kulağımız gibi olan muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.