OEDAŞ Stevie Altın Ödülü’nün sahibi oldu

OEDAŞ Stevie Altın Ödülü’nün sahibi oldu

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, küresel çapta “İş Dünyasının Oscar’ı” kabul edilen Stevie International Business Awards’ta, Avrupa'da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, küresel çapta “İş Dünyasının Oscar’ı” kabul edilen Stevie International Business Awards’ta, Avrupa'da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı kategorisinde altın ödülün sahibi oldu. Can Dostlar projesi ile aldıkları ödülü değerlendiren OEDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepci, “Kamu kurumları, sivil toplum ve bölge halkının destekleriyle büyüyen Can Dostlar sosyal sorumluluk projemizin adını uluslararası arenada duyurmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi. Proje geçtiğimiz aylarda da bir başka uluslararası ödül programı olan Best Business Awards’ta ödüle layık görülmüştü.

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), Can Dostlar sosyal sorumluluk projesi ile yirmincisi düzenlenen küresel ödül programı Stevie International Business Awards’ta (Uluslararası İş Ödülleri), Avrupa'da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı kategorisinde altın ödül kazandı. OEDAŞ’ın 2021 yılında hayata geçirdiği proje kapsamında şirketin hizmet bölgesinde yer alan Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak olmak üzere toplam beş şehirdeki sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçları karşılanırken kısırlaştırma, bakım ve tedavilerini gerçekleştiren kamu kurumlarına da tıbbi cihaz desteğinde bulunuluyor.

Fuat Celepci: “Can Dostlar her kesimin sahiplendiği bir projeye dönüştü”

Ana faaliyet alanları olan elektrik dağıtım hizmetinin yanı sıra topluma, çevreye, tüm canlılara ve kültüre katkı sunmaya yönelik projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen OEDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepci, “Bu yaklaşımla hizmet verdiğimiz bölgeden başlayarak, sürdürülebilir ve katma değer yaratan projeler üretiyoruz. Pandemi döneminde saha çalışanlarımızın önerisi ile başlattığımız Can Dostlar sosyal sorumluluk projemiz de kısa sürede gerek kamu kurumları gerek sivil toplum kuruluşları gerekse vatandaşlarımız olmak üzere her kesimin sahiplendiği, uluslararası çapta ses getiren bir projeye dönüştü. Dünya genelinde 61 ülkeden 3.700 kuruluşun başvurduğu bu büyük ve prestijli organizasyonda kendi kategorimizde altın ödül almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

OEDAŞ, Can Dostlar sosyal sorumluluk projesiyle geçtiğimiz Ocak ayında da yine uluslararası bir ödül kazanmış, İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Best Business Awards’ta, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde En İyi İşletme ödülünün sahibi olmuştu.

ijdlsdj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.