OEDAŞ’ın yeni projeleri anlatıldı

OEDAŞ’ın yeni projeleri anlatıldı

OEDAŞ, sürdürülebilir ve çevreye saygılı şekilde elektrik dağıtım hizmeti sunma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalarını kapsayan yeni kurumsal filmini yayınladı.

OEDAŞ, sürdürülebilir ve çevreye saygılı şekilde elektrik dağıtım hizmeti sunma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalarını kapsayan yeni kurumsal filmini yayınladı.

Filmde, şehirlerin geleceğin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesi için yapılan çalışmalar başta olmak üzere Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda yürüttüğü tüm projeleriyle OEDAŞ’ın hayatın her alanına dokunan faaliyetlerine yer verildi.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı için gerçekleştirdiği çalışmalar ile çevresel, sosyal ve yönetişim alanındaki stratejisini anlattığı yeni kurumsal filmini yayınladı.

OEDAŞ’ın 1.200’ü aşkın çalışanıyla bölgedeki 3 milyon kişiye enerji sağladığına dikkat çekilen filmde, daha güçlü atılımlar için enerjiye duyulan ihtiyaca atıfta bulunularak OEDAŞ’ın bölgenin tamamına enerji verebilmek için var gücüyle çalıştığı belirtildi. Hizmet verilen beş şehrin kaynaklarını verimli kullanması ve sürdürülebilir katma değer üretebilen şehirler olması amacıyla yapılan yatırımlara değinilirken şehirlerin geleceğin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesinin hedeflendiğine de vurgu yapıldı.

Arızalar yüzlerce kilometre uzaktan tespit edilebiliyor

50 bin kilometrekarelik alana yayılan beş şehirde hizmet sunan OEDAŞ’ın, teknoloji yatırımları sayesinde arızaları yüzlerce kilometre uzaktan tespit ederek gerekli durumlarda enerjiyi başka kaynaktan temin ederek sağladığı elektrik arzı devamlılığı da tanıtım filminde öne çıkan konulardan biri oldu. Dağıtım sistemlerini sürekli gözetim altında tutan OEDAŞ’ın, sistemlerini çağın gereksinimleri doğrultusunda güncellendiğine ve çalışanlara verilen eğitimlerle ‘hizmette en iyisi olma’ yolunda ilerlendiğine de vurgu yapıldı.

oedasin-yeni-projeleri-anlatildi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 416 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum