OĞLUNUN ŞEHİT HABERİNİ İŞ YERİNDE ALDI

OĞLUNUN ŞEHİT HABERİNİ İŞ YERİNDE ALDI

Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucunda şehit olan Kazım Esmer´in Söğüt´te bulunan baba ocağına acı haber ulaştı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucunda şehit olan Kazım Esmer'in Söğüt'te bulunan baba ocağına acı haber ulaştı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yaptığı sırada geçici görev ile gönderildiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonrasında şehit düşen Özel Harekat Polisi Kazım Esmer'in Babası Mehmet Esmer, acı haberi hırdavat dükkanında çalıştığı sırada aldı. Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Söğüt İlçesi Kaymakamı Berkan Sönmezay, Söğüt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kanlı tarafından 112 Acil Sağlık ekipleri eşliğinde babanın çalıştığı hırdavat dükkanına şehit haberini vermek üzere gelindi. Karşısında yetkilileri gören baba, oğlunun şehit olduğunu anlayarak feryat etmeye başladı. Fenalaşan baba olay yerinde bekletine 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Söğüt Devlet Hastanesine kaldırıldı.
3 kardeş oldukları öğrenilen Kazım Esmer'in şehit haberini alan dedesi ve babannesi de evde fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri, dede ve babanneye müdahele etti. Ardından gelen yetkililer evin üç bölgesine büyük Türk bayrağı astı.
EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASIYDI
Şehit olan Kazım Esmer'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Eşi Arzu Esmer ve oğlu Burak Esmer'in Antalya'da ikamet ettiği belirtildi. (İHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.