ÖĞRENCİ OLARAK GELDİĞİ İLÇEYE TANITIM FİLMİ ÇEKTİ

ÖĞRENCİ OLARAK GELDİĞİ İLÇEYE TANITIM FİLMİ ÇEKTİ

Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü son sınıf öğrencisi Hakan Çatalbaş, öğrenci olarak geldiği Pazaryeri’ne tanıtım filmi çekti. Çatalbaş ve arkadaşları yoğun çalışmaların ardından son rötuşlarını yaptıkları tanıtım filminin fragmanını Youtube üzerinden yayınladı.

Ayrıca Çatalbaş, filmin tamamının ise 25 Nisan tarihinde ‘Hakan Çatalbaş’ isimli Yotube kanalı üzerinden yayınlanacağını belirtti.    

Aslen Balıkesirli olan Hakan Çatalbaş üniversite öğrenimini tamamlamak üzere olduğu Pazaryeri’ne bir eser bırakmak istediğini ifade ederek, çalışması hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Çatalbaş bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, şunları kaydetti:

“Son senenin anısına güzel bir hatıra kalması dileğiyle Pazaryeri ilçesinin tanıtım filmini çekmeye karar verdim. Belki o kadar kolay bir şey değil ama hiçbir zaman hayallerimin peşini bırakmadım. Plan proje yapıp hazırlandıktan sonra gerekli yerlerle görüşüp istişare ederek izin alıp projenin başlaması için start aldık. Daha sonra çekimlerimize ilk önce güzel ve tarihi yerlerin fotoğraflarını çekerek başladık. Yaklaşık 2 hafta gibi bir sürede fotoğraf çekim işini bitirdik. Röportaj yapılacak yerleri belirleyerek video çekimlerine başladık. Yaklaşık 10 güne yakın bir sürede de video çekim işini bitirdik. Sabır, gayret ve azmimizin sonucunda nihayet başarıya ulaşabildik. Artık sadece filmi izlemek kaldı. Bir aksilik olmadığı takdirde 25 Nisan Çarşamba günü Youtube kanalımızda filmimizi yayınlayacağız.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum