ÖĞRENCİLERE İŞ HAYATI ANLATILDI

ÖĞRENCİLERE İŞ HAYATI ANLATILDI

Bozüyük’te ‘iş hayatına hazırlanıyorum’ projesi kapsamında öğrencilere iş hayatını tanıtmak ve çalışma hayatına hazırlamak için düzenlenen kariyer günlerinin ilk gün programı gerçekleştirildi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yerel Projeler Koordinatörü Celali Yılmaz’ın organizasyonunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programın ilk gününde konuşmacı olarak TOBB Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk tarafından girişimcilik ve girişken olmanın önemi konularında hayatın içinden örnekler verilerek paylaşımlarda bulunuldu. Yaşam Koçu ve NLP Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı Meryem Özen İncik tarafından iş başvurusu öncesinde CV hazırlama teknikleri konularında bilgiler verdi. İşkur meslek danışmanı Yalçın Taşçı ise iş arama becerileri konulu sunum yaparak İŞKUR’a ne şekilde nasıl başvuru yapılabileceği konularında bilgiler paylaştı.

Programa, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yerel Projeler Koordinatörü ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, TSO Başkanı Buğra Levent,Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği üyeleri, konuşmacılar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.