Öğretmene silah çekildiği iddiasıyla ilgili velilerden yalanlama!

Öğretmene silah çekildiği iddiasıyla ilgili velilerden yalanlama!

Bilecik’te, bir velinin öğretmeni darp ederek silah çektiği iddiaları üzerine velilerden açıklama geldi.

Bilecik’te, bir velinin öğretmeni darp ederek silah çektiği iddiaları üzerine velilerden açıklama geldi. Yaşanan olaya şahitlik ettiklerini belirten veliler iddiaların gerçeği yansıtmadığını öne sürdüler. Hatta veliler yaşanan olayda mağdur tarafın M.Y. isimli öğretmenin değil velinin olduğunu iddia ettiler.

Velilerin iddialarına göre, Bozüyük Meliha Ercan Ortaokulu’nda görevli M.Y. isimi öğretmen geçtiğimiz Cuma günü sınıftaki bir öğrenciyi dövdü. Diğer öğrencilere de hakaret ederek tehditlerde bulundu. Sınıfta yaşanan bu olayı çocuklarından dinleyen veliler Pazartesi günü okula giderek öğretmen ve okul idaresi ile görüşme kararı aldılar. Veliler okula gelerek M.Y. isimli öğretmen ile görüşmeye başladılar ve yaşananların nedenini sordular. Veliler ile öğretmen arasındaki görüşmede bir süre sonra tansiyon yükseldi. Velilerden birine eliyle fiziksel temasta bulunan ve küfür eden öğretmenden sakin olması istendi. Ancak öğretmen daha sonra velinin göğsüne yumruk attı. Diğer velilerin olaya müdahale etmeye çalışmasıyla birlikte kargaşa meydana geldi ve öğretmen M.Y. ile arbede yaşayan veli birlikte yere düştüler. Bu esnada velinin görevi gereği taşıdığı silahı belinden çıkarak yere düştü. Öğretmen M.Y.’nin silahı almaya çalıştığı ancak diğer velilerin buna engel olduğu belirtildi.

Yaşanan olayın ardından emniyet soruşturma başlatırken hem öğretmenin hem de velilerin karşılıklı şikayetçi oldukları öğrenildi.

Bu haber toplam 2381 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum