Oğuz Sertler’in Yarın Gazetesi’ndeki haberi FOS ÇIKTI!

Oğuz Sertler’in Yarın Gazetesi’ndeki haberi FOS ÇIKTI!

Manşete bari sahip çıksaydın!

Üç kuruş şahsi menfaati ve makam hırsı için partisine ihanet edip muhalefet ile iş tutan Oğuz Sertler  kendisine çanak tutan Yarın Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “20 gün sonra yine Ak Partili Meclis Başkanıyım” demesine rağmen Oğuz Sertler, bugün İl Genel Meclisinde Ak Parti ile ilişiğinin kalmadığını açıkladı.

Haber fos çıktı

Sertler: “Gördüğüm lüzum üzerine, kendi isteğimle, Adalet ve Kalkınma Partisinden bugün itibariyle, şimdi dilekçelerimi de gerekli kurumlara göndereceğim. Önce meclis üyesi arkadaşlarımla paylaştım. Mecliste önce arkadaşlarıma bildirdim. Belli bir dönem bağımsız olarak meclis başkanlığına devam edeceğim” dedi.

Bilecik İl Özel İdaresi’nin matbu evrakına Değişim, Yarın ve Sakarya Gazetelerinden teklif mektubu almalarına, herkesin huzurunda açılan teklif mektuplarında Sakarya Gazetesi’nden daha düşük teklif veremediklerini bilmesine rağmen Yarın Gazetesi, Oğuz Sertler’in iftiralarını manşete taşıyarak “Sakarya Gazetesi’ne iş bastırmadığımız için bana saldırıyorlar” iftirasını atmıştı.

Yarın Gazetesi’nin aynı manşetinde “20 gün sonra yine Ak Partili Meclis Başkanıyım” ifadesi nasıl fos çıktı ise Yarın Gazetesi Sahibi Mehmet Özgür’ün ve Cafer Elmas’ın yayınladığı, diğer iftiraların da o kadar fos olduğu ortaya çıkmış oldu.

yarin-gazetesi.jpg

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 4162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum