OLİMPİYATLARDA BÜYÜK BAŞARI

OLİMPİYATLARDA BÜYÜK BAŞARI

Murat Hüdavendiğar Ortaokulu 7’nci sınıf Öğrencisi Mehmet Serhat Aktaş, İstanbul'da düzenlenen 13'üncü Matematik-Fen Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.   

Geleneksel hale gelen Matematik-Fen Olimpiyatları'nın 13’üncüsü İstanbul Şefkat Eğitim kurumları Gaziosmanpaşa Kampüsü Anadolu Lisesi'nde düzenlendi.

İstanbul Şefkat Eğitim Kurumları tarafından 7. ve 8’inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen 13’üncü Matematik-Fen yarışması 25 Mart 2018 tarihinde saat 10.00'da gerçekleşti. Yarışmada, 20 matematik ile 20 fen sorusu sorulan öğrenciler 80 dakikalık zamanda cevaplamak için yarıştı. Bilecik Murat Hüdavendiğar Ortaokulu 7’inci sınıf Öğrencisi Mehmet Serhat Aktaş, bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Öğrencinin Eğitim Danışmanı ve Matematik Olimpiyat Öğretmeni Ramazan Yalçın, olimpiyatların uzun soluklu bir yarışma olduğunu ve düzenli çalışıldığı zaman başarının geleceğini belirtti. Mehmet Serhat ile 1 yıldan fazla düzenli olarak her hafta sonu çalıştığını belirten Olimpiyat öğretmeni Ramazan Yalçın,"Bu düzenli ve özverili çalışmanın meyvesidir. Bundan sonraki yarışmalara da hazırlanıyoruz. İnşallah Bilecik iline yine madalyalar ile döneriz. Öğrencimin bu başarısından dolayı ailesini, okuldaki öğretmenlerini ve tabiki bu hazırlık sürecinde en büyük çalışmayı gösteren öğrencimi tebrik ediyorum" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2751 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum