Orhan Yavuz Osmanoğlu aday adaylığını duyurdu

Orhan Yavuz Osmanoğlu aday adaylığını duyurdu

CHP’de, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aday adaylığı müracaatında bulunan Orhan Yavuz Osmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin il başkanlığı binasında düzenlenen törende aday adaylığını duyurdu.

CHP’de, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aday adaylığı müracaatında bulunan Orhan Yavuz Osmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin il başkanlığı binasında düzenlenen törende aday adaylığını duyurdu.

Orhan Yavuz Osmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, kısaca kendini tanıtarak başladı. Osmanoğlu konuşmasında, parti içinde ve çevrede tanınmadığını, dolayısıyla kendini tanıtma ihtiyacı duyduğunu belirtti.

orhan-yavuz-osmanoglu-aday-adayligini-duyurdu.jpg

Orhan Yavuz Osmanoğlu kendini tanıtarak başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Biz halkın partisiyiz, en güçlü parti biziz. Bilecik’te ekonomik refahın kapılarını herkes için açacağız. Belediye kendi yolunu kendi üretip yapacak. Sadece Ramazan’da değil daimi aşevi yapacağız. Bilecik’i sel riskinden kurtaracağız. Bilecik, sağlıklı yaşamın ve aktif bir toplumun merkezi haline gelecek. Akıllı Bilecik adı altında teknolojiyle daha iyi bir yaşam olacak. Bireylerin yaptığı hatalar partimize mal edilemez. Belediye siyaset yeri değildir, Belediye Başkanının teknik beceri ve liderlik vasıflarının olması gerekir. Şehrimiz eski belediye döneminde 15 yıl kaybetti, daha kaybetmesini istemiyorum.

Saygıdeğer Genel Başkanımız Özgür Özel'e buradan saygılarımı sunarım. Değerli aday adayı arkadaşlarım, Başkan Vekili Melek Subaşı Hanımefendi ve Seyfi Özgen Beyefendi'yi çıktıkları bu yolda kutluyor ve tebrik ediyorum. Kıymetli basın mensuplarına, bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Çok değerli Bilecikli hemşehrilerime saygılarımı iletiyorum. Ayrıca, büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemize olan saygı ve sevgimi ifade etmek isterim.”

ORHAN YAVUZ OSMANOGLU KİMDİR?

“Orhan Yavuz Osmanoğlu, 1981 yılında Bilecik Merkez'de doğmuştur. Eczacı bir anne ve Yük.Ziraat Mühendisi bir babanın çocuğudur. İlkokulu Bilecik'te tamamlayan Osmanoğlu, daha sonra babasının mesleği nedeniyle Kocaeli'ye taşınmış ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Askerlik görevini Şanlıurfa'da yerine getiren Osmanoğlu, takdir belgesi alarak askerliği bitirmiştir.

Gençlik yıllarında aktif sporla ilgilenen Osmanoğlu, Enka Spor Kulübü'nde yüzmüştür. Lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Osmanoğlu, Yapı Malzemeleri alanında Yüksek Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ortak programıyla bitirmiştir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Öğrenci Temsilcisi olarak görev yapmıştır. Öğrencilik yılları boyunca katıldığı birçok satranç turnuvasında önemli başarılar elde etmiş, bunlar arasında birçok kez birincilik derecesi de bulunmaktadır.

orhan-yavuz-osmanoglu-aday-adayligini-duyurdu2.jpg

Profesyonel iş hayatına atılan Osmanoğlu, ilk olarak ülkemizde lider bir gazbeton üreticisi olan Türk YTONG San A.Ş. bünyesinde teknik departmanında ve satış departmanında çalışmıştır. Halen Osmanoğlu İnşaat sahibi ve Eski İnşaat Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi'nin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ülkemizin bir çok ilinde kamu yapım ihalelerini üstlenerek konutlar, okullar, kapalı spor salonu, kapalı pazar, kütüphane, karargah binası ve köyler için temiz içme suyu ve elektrik enerjisi sağlama projelerini başarıyla tamamlamıştır.

Ayrıca çimento, gazbeton, seramik ve demir çelik endüstrileri üzerine fabrikaların projelendirilmesi, makinelerin yurt dışından tedariği ve yapımı konularında faaliyet göstermektedir. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok sanayi tesisinin projelendirilmesi ve yapımında rol oynayan Osmanoğlu, İngilizce ve Almanca dillerine iyi derecede hakimdir. Bilecik İli hayvanseverlerin oluşturduğu grubun kurucusudur. Her gün sokak hayvanlarını beslemektedir. Adının Bilecik İli Osmaneli İlçesi'nde bir huzur evine verildiği bilinmektedir.”

orhan-yavuz-osmanoglu-aday-adayligini-duyurdu1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum