ORTADA KUYU VAR YANDAN GEÇ

ORTADA KUYU VAR YANDAN GEÇ

Tarihi şehir Osmaneli’nin içerisinde tarihten kalma bazı binaların tehlike arz ettiğini zaman zaman gazetemizde haber olarak yayınlıyoruz.Vatandaşlardan...

A+A-

Tarihi şehir Osmaneli’nin içerisinde tarihten kalma bazı binaların tehlike arz ettiğini zaman zaman gazetemizde haber olarak yayınlıyoruz.

Vatandaşlardan gazetemize bu konularda gelen ihbarları değerlendirerek, vatandaş için tehlike arz edecek yapıları ele alarak haberleştiriyoruz. Geçtiğimiz gün gazetemize gelen bir vatandaş, Camicedit Mahallesinde bulunan Yeni Cami’nin köşesinde bulunan bir kuyunun tehlike arz ettiğini söyledi.

Yeni Cami yanındaki parkın köşesinde bulunan kuyunun 12 metre derinliğinde olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bu kuyu eskiden yapılmış fakat bugün kurumuş, içinde su olmayan bir kuyudur. Burasının derinliği 12 metre civarındadır. Bu kuyunun üstüne emaneten bir kapak kapatıldı böylece duruyor. Kuyunun yanındaki ev geçtiğimiz aylarda yangın sebebiyle yok olduğundan kuyu orta yerde kaldı. Allah korusun çocuklar bu kapağı kaldırıp içine düşebilir. Yetkililerin bir an önce bu kuyuyu sağlam bir şekilde kapatmaları gerekiyor” dediler. 

 

kuyu.jpgkuyu2.jpgkuyu3.jpg

Bu haber toplam 4898 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.