'ORTAK AKIL' BASIN MASASI'NDA

'ORTAK AKIL' BASIN MASASI'NDA

Bilecik’in ilk ve tek açık oturum programı Basın Masası kısa bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Sakarya Gazetesi klasiklerinden olan ve yaklaşık 4 yıldır izleyici ile buluşan Basın Masası yeni konsepti ve içeriğiyle yeniden Bileciklilerin karşısına çıkıyor. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası’nın yeni sezonda yayınlanacak ilk bölümü çekildi. Mücahid Erdal’ın moderatörlüğündeki programa, Sedat Bayam, Mehmet Erdem ve Ramazan Kurtulmuş konuk olarak katıldı. 

ortak-akil-basin-masasinda2.jpg

VALİ BÜYÜKAKIN İŞARET FİŞEĞİNİ YAKTI

Hatırlanacağı üzere; Vali Tahir Büyükakın göreve başlamasının ardından kentin toplumsal hafızası üzerine bir takım çalışmalarda bulundu. Bilecik'e yön gösterecek bir yol haritasının bulunmadığını tespit eden Vali Büyükakın, şehrin geleceğiyle ilgili bir ajandanın hazırlanması gerektiğine dikkat çekti. 

Bunun üzerine ilk olarak halk arasında farkındalık meydana getirmek amacıyla 'Hayal Et' konulu bir teaser çalışması yapıldı. Ardından Bozüyük'te 'Ortak Akıl' toplantısı düzenlenerek kentin ortak ajandasında nelerin yazması konusunda beyin fırtınaları gerçekleştirildi. 

Gelinen süreçte, Basın Masası'da kent ajandasına katkı sağlamak adına bir araya geldi. ‘Nasıl bir Bilecik hayal ediyorsunuz?’ röportajlarımız doğrultusunda ilimizin gelecek vizyonuna ilişkin fikir ve düşünceler Basın Masası’nın gündemini oluşturdu. 

KENT AJANDASI İÇİN ÖNERİLER SUNULDU

Konuklar Sedat Bayam, Mehmet Erdem ve Ramazan Kurtulmuş, Mücahid Erdal’ın sorularını yanıtlamakla beraber Bilecik’in geleceğine ilişkin yol haritaları ve tutulan notlar masaya yatırıldı. 

Vali Tahir Büyükakın’ın şehrin ajandasını oluşturmak adına başlattığı çalışmaya katkı anlamında birçok öneri ve görüş dile getirildi. 

Basın Masası’nın ayrıntıları çok yakında haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’de ve gazetemizde yayınlanacak. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 27140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum