OSMANELİ, BAKAN FATİH DÖNMEZ'İ AĞIRLADI

OSMANELİ, BAKAN FATİH DÖNMEZ'İ AĞIRLADI

Osmaneli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ağırladı. Bilecik'in Gölpazarı ilçesinden olan Bakan Fatih Dönmez bir takım temaslarda bulunmak üzere Bilecik'e geldi.
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ziyaret edip ardından Bilecik Belediyesi'nin  ek hizmet binasının açılısını gerçekleştiren Dönmez öğle namazı için Şeyh Edebali Türbesi'ne gitti. Bakan Dönmez, buradan Bilecik'in Söğüt ilçesine hareket etti. Söğüt temaslarının ardından  memleketi Gölpazarı giderek burada  dualarla ve kurban kesilerek karşılanan Dönmez kendi köyü olan Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Kuşçaören köyünde akşam yemeği yedikten sonra Osmaneli'ye hareket etti.

osmaneli,-enerji-ve-tabii-kaynaklar-bakani-fatih-donmezi-agirladi-(1).jpg

Osmaneli'de, Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İlçe  Başkanı Mefaret Göbekçi ve parti yönetimi tarafından karşılanan Fatih Dönmez'e Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'da eşlik etti.
Osmaneli'ye daha önceki görevlerinde de hizmet eden Bakan Dönmez'e teşekkür eden Belediye Başkanı Münür Şahin "Sayın Fatih Dönmez'in bakan olarak ilçemize gelmesi bizleri çok onurlandırdı ve mutlu etti. Daha önceki görevlerinde olduğu gibi bu görevinde de ilimize,  ilçelerimize ve ülkemize çok büyük hizmetlerde bulunacaktır. Kendisine bir kez daha ilçemize geldiği için teşekkür ediyorum." dedi.

osmaneli,-enerji-ve-tabii-kaynaklar-bakani-fatih-donmezi-agirladi-(3).jpg

İçten karşılama için Osmaneli halkına teşekkür eden Bakan Fatih Dönmez "Bilecik ile irtibatımız bir kaç günlük, bir kaç aylık, bir kaç yıllık değil. Doğduğumuz günden beri irtibatımız gönül bağımız hep devam etti. Karşılıksız bir gönül bağı ve sevgi değildi. Sizin bize olan sevginiz ve saygınız bizi size bağladı. İnşallah bundan sonrada sizlerle sık sık bir araya geleceğiz dertlerinize dertleneceğiz ama benim özellikle şahsen istirhamım başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kabine üyelerimizi, bakanlarımızı sık sık dua edin namazlarınızda dışarda nerde denk gelirseniz. Duaya ihtiyacımız var.

osmaneli,-enerji-ve-tabii-kaynaklar-bakani-fatih-donmezi-agirladi-(11).jpg

Bizim bakanlığımızın faaliyet alanı olarak Bilecik'te çok ciddi sorunumuz yok. Büyük oranda altyapı sorunları giderilmiş durumda. Elektriğimiz var, doğalgazımız var, akaryakıt ile sıkıntılarımız yok. Madencilik faaliyeti bu bölgede devam ediyor.

osmaneli,-enerji-ve-tabii-kaynaklar-bakani-fatih-donmezi-agirladi-(13).jpg

Belediye başkanımız ile görüştük buraya has Lefke Taşı vardı. Onun ruhsatını da biz belediye adına onu çıkartmış olduk. Artık onu markalaştıracak sadece yörede değil başka yerlerde de bu taşın kullanılmasının önünü açmış olduk. Yine başka sevindirici bir haber İçmeler diye bilinen yöre halkının kullandığı şifalı sularımız vardı. Şimdi orası yöresel bir turizm merkezi haline dönüştü. Elektrik ile ilgili sorunları vardı. Onu da inşallah aşmış olduk. Osmaneli bu bölgede diğer bir çok yerleşim yerine göre sanayisi ile  tarımı ile ticareti ile  bundan sonra turizmi ile çok daha fazla kalkınacak. Biz Osmaneli'yi daha iyi yerlerde göreceğiz "dedi.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.