“Osmaneli Belediyesi zengin oldu”

“Osmaneli Belediyesi zengin oldu”

Osmaneli Belediye Başkanı ve AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi’ni gayrimenkul zengini haline getirdiklerini ifade etti.

Osmaneli Belediye Başkanı ve AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi’ni gayrimenkul zengini haline getirdiklerini ifade etti. Seçim çalışmaları kapsamında bir rakibinin “Yer satıyorlar” eleştirilerine cevap vermek üzere açıklamalarda bulunan Münür Şahin, “Elimizde 700 milyona uzanan gayrimenkullerimiz var.” dedi.

Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Osmaneli Belediyesi’ni gayrimenkul zengini haline getirdik. Birileri diyorlar ki yer satıyorlar. Arkadaş aldıklarımızı da söylesene. 150 bin m2 arsa, tarla almışız. 35 tane konak almışız. Şu anda bir konağın değeri 2-2,5 milyon TL, biraz işçilik yaptığınız zaman 6-7 milyon TL’ye kadar çıkıyor. Bunların bazılarını mesela kamuya verdik buraları canlandırmak için. Biz bu konakları alırken fonları, beynimizi kullandık ve para ödemedik. Restore ederken büyük oranda para ödemedik. Elimizde 700 milyona uzanan gayrimenkullerimiz var. Son 20 gün içerisinde 3 konak daha aldık, 5 bin m2’nin üzerinde tekrar bir arsa aldık. Sadece Tekke Tepesi’nin orda 57 bin m2 bir yerimiz var. Beşevler semtinin orada da 37 bin m2 yerimiz var. Sakarya’nın öbür tarafında 6,5 dönüm yer almışız. O zamanlar aldığımız rakam 100-150 bin TL civarıdır. Kalkınma ajansı ile buraya proje yaptık, belediye bütçesinden 1-1,5 milyon TL gitmiştir. Geçenlerde burası için bir teklif geldi 15 milyon TL veriyorlar. İşte biz belediyeyi böyle yönetiyoruz.”

Bu haber toplam 2074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum