OSMANELİ FİNALE HAZIR

OSMANELİ FİNALE HAZIR

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme play-out maçına günü Bilecik'te yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Oyuncuların moral ve motivasyonların yüksel olduğu gözlendi. 

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor ile BAL temsilcisi Bozüyük temsilsi Vitraspor arasında oynanacak olan BAL yükselme play-out maçının günü 21 Nisan günü saat 15: 00'da Bilecik Edebali Stadı'nda oynanacak. Günü maçın oynanacağı statta düz koşu, kondisyon ve çift kale maçla hazırlanan 1308 Osmaneli Belediyesporlu futbolcuların neşeli hareketleri gözlerden kaçmadı. 

osmaneli-finale-hazir2.jpg

Maça iyi hazırlandıklarını anlatan 1308 Osmaneli Belediyespor Antrenörü Sedat Memiş, "Sakat oyuncumuz şuanda yok. Mevcut problemleri ufak tefek problemleri olan oyuncularımız var ama onlar da maç gününe kadar iyi olurlar. 1 Nisan itibariyle maçlarımız bittikten sonra bu maçı beklemeye başladık. Bu maçın hazırlıklarını o günden itibaren yapmaya çalışıyoruz. Oynayacağımız şekil, oynayacağımız düzen sistem belli artık. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizden bir üst ligde oynuyor, çok deneyimli çok tecrübeli, çok kaliteli oyuncuları var. Biz de genç dinamik bir takımız. Haddimizi bilerek oynayacağız ama 1308 Osmaneli Belediyespor’u bir maç olarak düşünmemek lazım. 1308 Osmaneli Belediye Spor bir istikrarlı bir kulüp oldu. İstikrarlı bir yönetimi, istikrarlı bir yönetim kadrosu var, 3 buçuk yıldır birlikte çalıştığımız antrenör arkadaşlarım var, kardeşlerim var aynı şekilde oyuncu grubu var. 1308 Osmaneli Belediyespor bir proje takımı aynı zamanda" dedi. 

"Cumartesi günkü maç de bizim açımızdan centilmence önce sportmence geçecek" 

Maça tüm Osmaneli ve Bilecik halkını davet eden Memiş, "Bizim için Cumartesi günü olan maç evet çok önemli, kulübümüzün geleceği açısından. Osmaneli’nin önemli bir taraftarı var, futbol sevdalısı var, bunu herkes biliyor. Aşağıdan gelecek oyuncularımızın önünü açmak açısından önemli görüyoruz ama bir amaç bu maç dünyanın sonu olarak görmüyoruz. Cumartesi günü olacak olan maç dünyanın sonu değil, olmazsa olmaz bir maç değil. Ama biz maçın sonucu ne olursa olsun çalışmaya devam edeceğiz. Bu şekilde düşünen bir kulübüz. Her şeyden önce biz sezonu şunun altını çizerek belirtmek istiyorum. Biz sezonu kırmızı kart görmeden bitirdik. Kırmızı kart görmeden şampiyon olduk. Cumartesi günkü maç de bizim açımızdan centilmence önce sportmence geçecek. Onun haricinde kazanabilirsek kazanırız, kazanamazsak rakibimize başarılar diler tebrik eder sahadan ayrılırız. Antrenmana 2 tane eksik mazereti olan oyuncumuz var. 2 eksik oyuncumuzla antrenman maç kadrosunda olacak 2 arkadaşımız gelemedi ama yarın da onlar katılacak. Yarın da burada yine antrenman yapacağız. Artık bütün hazırlıklarımızı tamamlayacağız maça Cumartesi günkü maça psikolojik olarak, fiziksel olarak, taktiksel olarak her yönden hazır çıkacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5642 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum