OSMANELİ HAMAMINA RAĞBET ARTTI

OSMANELİ HAMAMINA RAĞBET ARTTI

Bilecikliler, il merkezindeki tek hamamın kapatılmasının ardından alternatif hamam arayışına girdi. Hal böyle olunca Osmaneli'nde bulunan tarihi hamam Bileciklilerin en çok tercih ettiği hamamların başında yer almaya başladı.  

Osmaneli Belediyesi tarafından yeniden restore edilen Osmaneli hamamı, temizliği ve buhar odası ile sadece Osmanelililere değil Bileciklilere de hizmet etmeye başladı. Bilecik’ten Osmaneli hamamına gelen vatandaşlar, “Bilecik’te bir hamamımız vardı, onu da yok ettiler. Hamam Türk Milletinin bir kültürüdür. Atalarımız her gittiği yere, önce cami, imaret ve hamam yapmışlardır. Şimdiki idarecilerimiz de var olan tarihi hamamımızı kapattılar. Sağlık yönünden birçok faydası olan hamam, Bilecik’te olmadığından bizlerde Osmaneli hamamına geliyoruz” dediler. 

Osmaneli hamamını tercih eden vatandaşlar, hamam fiyatlarının uygun olduğunu belirtirken sertifikalı masörler sayesinde de şifa bulduklarını söylüyorlar. 

Haftanın 6 günü saat 11.00 ile 17.00 arasında bayanlara hizmet veren Osmaneli hamamı, bu saatler dışında ve Pazar günleri erkeklere hizmet veriyor.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3690 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.