OSMANELİ, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

OSMANELİ, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Türkiye genelinde büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri arasında Ankara’da düzenlenen Etkin Belediyeler Proje Yarışmasında Osmaneli Belediyesinin “VER ELİNİ OSMANELİ (Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi) Projesi Türkiye’de ilçeler arasında 1.seçilerek 1.lik ödülü aldı.

Türkiye genelinde 144 projenin katıldığı Proje Yarışmasında 4 ay süren incelemeler ve elemeler sonucunda final değerlendirmelerine kalan proje Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında Birinci oldu.

Türkiye geneli için Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde kategorilerinde yapılan Proje Yarışmasında Osmaneli Belediyesi olarak BEBKA kapsamında yapılıp sonuçlandırılan ve hizmete açılan proje Türkiye’de örnek proje oldu ve büyük takdir kazandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, birincilik ödülüne layık görülen proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “BEBKA, İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin katılımıyla sağladığımız hibeler, İŞKUR  Bilecik İl Müdürlüğü’nden İşkur projesi ile personel temini, Bilecik Orman İl Müdürlüğü’nden proje ile ağaç temini, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim destekleri, TÜRSAB destekleri, Karayolları Bilecik İl Müdürlüğü destekleri, KOSGEB İl Müdürlüğü destekleri, Bilecik İl Özel İdare Müdürlüğü, Oedaş ve Tedaş destekleri, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü destekleri, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası destekleri, Bilecik Tarım İl Müdürlüğü, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası destekleri ve bizlere destek olan tüm kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri ile birlikte projeyi gerçekleştirdik.

Milletvekilimiz Halil Eldemir, dönemin Bilecik Valileri Ahmet Hamdi Nayır, Süleyman Elban, Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Kaymakamımız Edip Çakıcı, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanımız Yalçın Karaca, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Osmaneli Belediyesi Proje ekibine (başta Abdullah Tetik olmak üzere, Sabri Yılmaz, Ayşegül Damkacı, Hakan Ocak, Süleyman Çakar, Mehmet Kırmızı, Betül Can, Remzi Öner, Başkan Yardımcımız Hayati Kaba, eski Belediye Başkanımız Mehmet Isıkan, Eski İlçe Kaymakamımız Ali Ada ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Projede bizlere büyük desteği olan Prof. Dr. Yunus Söylet başta olmak üzere projede yer alan İstanbul Üniversite’si Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hocalarına ve değerli basınımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum