OSMANELİ, UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI!

OSMANELİ, UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI!

Osmaneli'nde, uyuşturucuya karşı savaş açıldı. Belediye, kaymakamlık, adliye, emniyet, jandarma ve halk bir araya gelerek zehir tacirlerini yok etmek, bu tacirlerin tuzağına düşenleri kurtarmak için mücadele başlattı. Nitekim Osmaneli emniyeti yaptığı operasyonlarla zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vururken, uyuşturucu madde kullandığı için bir gencin hayatını kaybetmesi durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlçede artan ihbarlar, yapılan baskınlar sonucu birçok uyuşturucu kullanıcısı ve satıcısı tutuklandı. Osmaneli halkı, kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak adına elinden geleni yaparken, aileler teyakkuza geçti. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de, uyuşturucuyla mücadele eden ve destek olan herkese teşekkür ederek,"İnşallah ilçemizde verilen büyük mücadele sonuçlarını kısa sürede verir ve gençlerimiz, çocuklarımız bu kötü alışkanlıklardan korunur" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan uyuşturucunun sadece Osmaneli'nin veya Bilecik'in sorunu olmadığına vurgu yapan Başkan Şahin,"Uyuşturucu, tüm il ve ilçelerimizde büyük sorun. Amaç çok net. Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucuya alıştırmak suretiyle Türk toplumunu çökertmek ve uyuşturucu satışından büyük gelir elde etmek. Maalesef uyuştururcu mafyasını araştırdığımızda ucu yine uluslararası dış güçlere dayanacak" dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2325 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum