Osmaneli’nde imar alanları genişletiliyor

Osmaneli’nde imar alanları genişletiliyor

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede artan talep üzerine imar alanlarının genişletileceğini duyurdu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede artan talep üzerine imar alanlarının genişletileceğini duyurdu. Başkan Münür Şahin, Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattı ve Osmaneli’ne kurulacak YHT durağı sonrası ilçeye taleplerin arttığını ve bunun üzerine imar alanlarının genişletileceğini duyurdu.

Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Osmaneli’nin hızlı bir değişim sürecine girdiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Osmaneli ilçemiz kurulduğu günden bu yana konumu itibariyle çok önemli bir yerleşim yeri olmuştur. Yaklaşık 18 medeniyetin ev sahipliği yapmış olan ilçemiz yolların kesiştiği, suların buluştuğu bereketli topraklara sahip bulunmaktadır. Bilecik ilinin Antalya'sı Osmaneli ilçemiz özellikle Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT ve Osmaneli YHT durağı sonrası sanayicimizin, diğer illerden konut almak isteyen vatandaşlarımızın taleplerinin yoğunluğu sonrası hızlı bir değişim sürecine girmiştir.

Lojistik merkezi konumundaki Osmaneli, Derince, Gemlik, Bandırma limanlarına yakınlığı, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Eskişehir, Düzce, Kütahya illerimizin merkezinde bir alanda yer alması nedeniyle tercih edilirken birde Osmaneli YHT istasyonu projesinin devreye girmesiyle çok daha değer kazanmıştır.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3339 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum