OSMANELİ'NE SON SİSTEM MEZBAHA

OSMANELİ'NE SON SİSTEM MEZBAHA

Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan modern mezbaha inşaatı tamamlandı. Osmaneli Belediyesi yeni mezbaha tesisi aynı zamanda Bilecik bölgesinde son yönetmeliklere göre yapılan ilk mezbaha unvanını da aldı. 

Belediyemiz tarafından yapımına başlanan modern mezbaha binasının inşaatı tamamlandı. 

Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Tarım Bakanlığı standartlarına uygun olarak inşa edilen yeni mezbaha nihayet tamamlandı. Osmaneli Belediyesi yeni mezbaha tesisi aynı zamanda Bilecik bölgesinde son yönetmeliklere göre yapılan ilk mezbaha unvanını da aldı. 

Çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, yapımı tamamlanan yeni mezbaha tesisinin son teknolojik aletler ile hizmet vereceğini belirtti. Yeni mezbaha binasının tamamlanmasıyla daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda kesim yapılacağını da ifade eden Başkan Şahin,"Yeni mezbahamız, içerisinde küçük ve büyükbaş hayvan kesim alanlarının farklı farklı yer alacağı şekilde projelendirildi. Tesisimizin açılışını Kurban Bayramı’na kadar yapmış olacağız. Yapımı tamamlanan tesisimiz, ilçemize ve köylerimize hizmet verecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.     

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum