OSMANGAZİ ORTAOKULU SENTETİK SAHASI HİZMETE AÇILDI

OSMANGAZİ ORTAOKULU SENTETİK SAHASI HİZMETE AÇILDI

Bilecik Belediyesi tarafından 2017-2018 Eğitim ve Öğretim dönemi dolayısıyla öğrenciler için hazırlanan Osmangazi Ortaokulu Sentetik Sahası hizmete açıldı.

Geçtiğimiz yıl 5 adet sentetik sahayı öğrencilerin hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, bu yıl da yapımı tamamlanan 5 adet yeni sentetik sahayı öğrencilerin hizmetine sunuyor.
Osmangazi Ortaokulu Sentetik Sahası, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş,  AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

sentik-saha-acildi3-003.jpg
''BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK HER ALANDA İNSANIMIZA HİZMET ETMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ''
Öğrencilerin yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı programda yaptığı konuşmada, çocuklar ve gençleri çok sevdiğini belirtti. Bilecik Belediyesi olarak imkanları ölçüsünde eğitime ve çocuklara yönelik hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:
''Belediyemizin, eğitim ve öğretim yatırımları çerçevesinde Osmangazi Ortaokulu Sentetik sahamızın açılışına hoşgeldiniz. Sevgili gençler İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın felsefesinin doğduğu topraklardayız. Herşey insan için, herşey neslimiz için. Mekanlar, insanları yetiştirir, insanlar mekansız olmaz. Bu iki kavram birbirinden ayrılamaz. İşte bizler de sizlere daha güzel gelecekleri hazırlamak için çalışıyoruz. Önce ruhen ve bedenen sağlıklı olmanız son derece önemli. Bilecik Belediyesi olarak insanımızın doğumunda ölümüne kadar sizlere hizmet ediyor ve çalışıyoruz. Yeni doğan bebeklerimize hoşgeldiniz diyoruz ve hemşehrilik beratı veriyoruz. Sizler için ise okullarımızda gerekli destekleri vermeye çalışıyoruz. Sünnet olduğunuzda yanınızda olmaya çalışıyoruz. Evlendiğinizde yine sizlerle olmaya çalışıyoruz. Sokağa çıktığınızda yürüdüğünüz yolda, içtiğiniz suda, ısındığınız doğalgazda belediyenin emeği var. Aynı şekilde insanımızın acı günlerinde de yanında yer alıyoruz. Sizleri çok seviyor ve sizler için en güzel eserleri ortaya koymaya çalışıyoruz. Ben bu anlamda böyle güzel bir eseri sizlere kazandırma imkanı veren Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  
Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise konuşmasında; Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Ortaokuluna güzel bir tesisin kazandırıldığını belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü ve beraberindekiler, Osmangazi Ortaokulu Sentetik Saha'nın açılışını yaptı. Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdür Yardımcısı Necip Eser Aksel ve öğrencilere sahanın anahtarını teslim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Okul Müdür Yardımcısı  Aksel tarafından Teşekkür plaketi taktim edildi.
Açılış programı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer protokol üyelerinin sahada öğrencilerle birlikte top oynamasıyla sona erdi.

sentik-saha-acildi3-002.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum