ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

OTOPARK VE ARIZALI YOLLAR

OTOPARK VE ARIZALI YOLLAR

Geçtiğimiz haftalarda şehrimizin trafik sıkıntısından bahsetmiştim. Problem devam ediyor, devam edeceğe de benziyor. Şehrin ihtiyaçlarının başında otopark geliyor. Belediye çarşısı yıkıldı, yıkılmadan evvel Başkan Yağcı altına otopark yapılacağını defalarca söylemişti.

Son açıklamalara bakılırsa otoparkın adı anılmaz oldu. Vazgeçilir ise trafik sıkışıklığı katlanarak devam eder.

Ana caddelere çizgiler çekildi otopark alanı oldu. Bu uygulama trafik sıkıntısına yol açtı. Araçların yol akışını engelledi. Şehrin çeşitli yerlerine bir an evvel otopark yapılmalı, sürücüler her an trafikte sinir krizleri geçirmekten kurtarılmalı.

Belediyenin fen hizmetleri şubesinden her geçen gün şikayetler artıyor. Başkan Yağcı belki işlerinin yoğunluğundan takip etmekte gecikebilir bu durumu hatırlatmak istiyorum.

Su, kanalizasyon, doğalgaz ve bunlar gibi sebeplerden dolayı asfalt ve parke kaldırımlar, yaya yolları kazılıyor. Kazılan yerler aylarca ve hatta aradan bir yıl geçmesine rağmen onarılmıyor. 

Yine Hürriyet Mahallesi’ne yapılan öğrenci yurdu yolu ve dolmuş isteği bir yıldır ısrarlı taleplere rağmen öğrencilerin mağduriyeti devam ediyor.

Sayın Başkan ve yardımcıları da öğrencilik yılları yaşadılar. O yıllarını unutmamalarını dilerim. Bilhassa kız öğrenciler gece 23.00’e kadar üniversitede ders gördüklerini, dolmuşun bir yere kadar gittiğini, yurda ulaşabilmek için 400-500 metre gece yürümek mecburiyetinde olduklarını belirtiyorlar. Sayın belediye yetkililerine sesleniyorum. Bu çocukların anne ve babaları evlatlarını Bileciklilere ve şehrin yetkililerine emanet ediyorlar. Bunlar bizim evlatlarımız isteklerine sesiz kalmak bizler ve sizlere elbette yakışmaz. Başkan Yağcı’nın fen şube müdürlüğünün dikkatini çekmeye davet ediyorum. 

 

Bu yazı toplam 2524 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR