Ozan Bakkal aday adayı oluyor

Ozan Bakkal aday adayı oluyor

Bilecik İl Özel İdaresi’nde uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev alan Ozan Bakkal, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olacağını duyurdu.

Bilecik İl Özel İdaresi’nde uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev alan Ozan Bakkal, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olacağını duyurdu. Ozan Bakkal, bugün saat 18:30’da AK Parti Bilecik İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını gerçekleştirecek.

OZAN BAKKAL KİMDİR?

Ozan BAKKAL, 1980 yılı doğumluyum. İlk, Orta ve lise öğrenimimi Bilecik merkezde tamamladım. Ön lisans öğrenimi Bilecik Osmaneli M.Y.O. Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi uygulamaları bölümünde tamamladım (Dumlupınar Ünv.), sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde Lisans tamamladım ve sonrasında Dumlupınar Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansımı Yönetim-Organizasyon alanında yaptım. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesin de tamamlanmamış Doktora sürecim bulunmaktadır.

Yerel yönetimler üzerine sınavla girilen, Türkiye geneli 20 kişi kabul edilen, UNDP (Uluslar Arası Kalkınma Programı) ve TODAİ (Türkiye Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü) onaylı Yerel Mali Danışman unvanım bulunmaktadır.

2004 yılında evlendim. Lise son ve orta sonda okuyan 2 kızım bulunmaktadır. Eşim de yüksek lisan mezunu olup, Ak Parti kadın kolları ve il yönetiminde görev almıştır. Derneklerde sosyal projeler ile şiddet mağduru kadınlara yönelik projeler yapmaktadır.

Çalışma hayatım, Ön Lisans öğrenimim sırasında 1999 yılındaki ilk Devlet Memurluğu Sınavı ile 2000 yılında Bilecik Belediyesinde Memur olarak başladı. 2006 yılında İl Özel İdaresine geçiş yaptım. İl Özel İdaresinde sırasıyla;

2008 Mali Hizmetler Müdürlüğü (Yeni Mali Sistemin Yapılanması, Kalkınma Ajansı Projeleri)

2014 Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü (Sıcak asfalt tesisi, şantiye kurulumu ve makineleşme süreçleri)

2018 Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü (Katı atık toplama ve bertaraf süreçleri hizmetlerinin kuruluşu)

2020 Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü (Su kaynaklarının korunması ve iletimi, yeni modüler tip depolar vb.)

2021 İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü (Devam)

Görevlerinde bulundum. Yerel Yönetimlerde 15 yılı İdarecilikte olmak üzere 23 yıl hizmetim bulunmaktadır. Teknik konuları sahada yönetimsel olarak idare ettim, vatandaşlar, muhtarlar ve tüm paydaşlarla istişare içerisinde oldum.

Elde ettiğim deneyimleri ve sahip olduğum eğitimleri, yılların getirdiği derin muhabbetleri, paydaşların teşvik ve teveccühleri ile Bilecik Belediye Başkan Adaylığında kullanmak üzere yola çıktım.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum