Ozan Bakkal “Destek Bekliyorum” dedi

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Aday Adaylığı başvurusunu yapan Ozan Bakkal, Bilecik’li vatandaşlara seslenerek destek beklediğini söyledi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Aday Adaylığı başvurusunu yapan Ozan Bakkal, Bilecik’li vatandaşlara seslenerek destek beklediğini söyledi.

Ozan Bakkal paylaştığı paylaştığı videoda kendisini tanıtarak destek beklediğini belirtti.

Aday adayı Ozan Bakkal yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“Değerli Bilecikliler,

Ben Ozan Bakkal. Eğitimci bir ana babanın oğlu olarak Bilecik’in Küplü köyünde büyüdüm. 1980 doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi il merkezinde, ön lisans, lisan eğitimleri sonrası Dumlupınar Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde yüksek lisans yaptım.

2000 yılında Belediye de memur olarak atandım, 2006 yılında il özel idaresine geçiş yaptım. 2008 yılından beri 15 yıldır yerelde yöneticilik yapmaktayım, mali hizmetler, yol ulaşım hizmetleri, çevre koruma, su kanal ve imar birimlerinde Müdürlük yaptım.

ozan-bakkal-destek-bekliyorum-dedi.png

Mesleki eğitimle uluslararası kalkınma programından yerel mali danışman unvanı aldım. Asfaltından, iş makinasına, su hat ve depolarından, çevre hizmetlerine ve finansmanından, imarına yerel hizmetlerin her alanında deneyim kazandım.

Şimdi eğitim ve deneyimimi, güzel ilimin güzel insanlarının hizmetine sunmak için yola çıktım.

Önceliğim Bilecik halkının refahını yükseltecek projelerimizi hayata geçirmek, toplusal değerlerimize saygıyla, üreten, çalışan, yenilikçi, her alanda insanına destek olan bir belediye anlayışı ortaya koymaktır.

Hedefim; Şehrimizi gelecekte kültürel ekonomik sosyal bir şehir olarak var etmek. Ecdadın emanetine sahip çıkarak, yüzlerce yıllık tarihine yakışır bir şehri sizlerle birlikte inşa etmektir

Bu yolda, Bilecik’in evladı olarak, size yakışır bir şehir için, (Ak Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olarak), ben hazırım. Sizde hazırsanız desteğinizle başlayalım…”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.