Ozan Bakkal’dan muhtarlara ziyaret

Ozan Bakkal’dan muhtarlara ziyaret

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Ozan Bakkal, Bilecik Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Ozan Bakkal, Bilecik Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İlhami Çınar başta olmak üzere muhtarlarla bir araya gelen Ozan Bakkal fikir alışverişinde bulundu.

ozan-bakkaldan-muhtarlara-ziyaret1.png

Ozan Bakkal, Muhtarlar Derneği’ni ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, yerel yönetimlerdeki görevi süresince muhtarlarla birlikte birçok çalışmada yer aldığını belirterek, “Demokrasinin en önemli yapıtaşlarından muhtarlarımızın desteği benim için çok değerli.” dedi.

ozan-bakkaldan-muhtarlara-ziyaret3.png

Dernek Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlara teşekkür eden Ozan Bakkal, “Yerel yönetimlerdeki yöneticiliğimde 15 yıldır bıkmadan usanmadan mali işlerde, yol hizmetlerinde, su kanal hizmetlerinde, çevre hizmetlerinde ve imar hizmetlerinde birlikte çalıştığımız kıymetli muhtarlarımızı ziyaret ederek bu kutlu yolda desteklerini hissetmekten büyük memnuniyet duydum. Bilecik Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve çalışma azmimize katkı sağlayan, kışın karda yazın kurakta birlikte mesai paylaştığımız kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

ozan-bakkaldan-muhtarlara-ziyaret2.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 634 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.