ÖZEL BİLECİK ŞEHİR KOLEJİ EDEBALİ KOLEJİNE DEVREDİLDİ

ÖZEL BİLECİK ŞEHİR KOLEJİ EDEBALİ KOLEJİNE DEVREDİLDİ

Bilecik'te; 2014 yılından bu yana eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Bilecik Şehir Koleji, ilimizde eğitim alanında yıllardır faaliyet gösteren ve eğitimde deneyim ve birikimi olan Edebali Şehir Koleji'ne devredildi.

Gerçekleştirilen devir işlemi hakkında bilgi veren Özel Bilecik Şehir Koleji  Kurucu Üyesi Avukat Emin Yağcı, gerçekleştirilen devir işleminin ilimizdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

''Özel Şehir Koleji olarak, ilimizde  2014 yılından bu yana eğitim ve öğretim alanında çocuklarımız için faaliyet gösterdik. Geldiğimiz bu süreçte, bizlerden daha deneyimli ve eğitim ile öğretimde birikimi olduğuna inandığımız, şu ana kadar Edebali Etüt Merkezi olarak  faaliyet gösteren eğitim kurumuna devrettik. Bundan sonraki süreçte Şehir Kolejini devrettiğimiz ve Edebali Şehir Koleji adı altında eğitim faaliyetlerini sürdürecek olan kurum yetkilileri ve değerli öğretmen arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Böyle bir kararın alınmasında en büyük amacımız, bu kurumdaki arkadaşlarımızın ilimizde sürdürdükleri eğitim ve öğretim başarı çıtasını daha yükseklere ulaştıracakları düşüncesi olmuştur. Bu anlamda bu değişikliğin eğitimdeki bayrak değişiminin ilimizdeki çocuklarımıza, eğitim ve öğretim caiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' dedi. 

sehir-koleji-dvredildi2.jpg

''BİLECİK'TE EĞİTİM VE ÖĞRETİME YENİ SES VE YENİ SOLUK GETİRDİK'' 

Edebali Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Güzel ise yaptığı açıklamada; Edebali Şehir Koleji olarak  büyük bir projenin içerisine girdiklerini belirterek, 2017-2018 yılında yeni düzenleme ve önemli değişikliklerle eğitim ve öğretimde hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

 Bünyelerine katılan Özel Edebali Anaokulu ve hazırlıkları devam eden yabancı dil kursları  ile büyüdüklerini kaydeden  Saadet Güzel, şunları belirtti:

''Sürekli değişerek gelişen dünyamızda, ulusların mutlu geleceğini bugünün çocuklarının belirleyeceğine, bunun da ancak iyi bir eğitimle gerçekleşebileceğine inanıyorum. Eğitim, ciddi bir iştir, eğitimi bilmek yetmez, ona gönül vermek gerekir. Çocuklarımızı tüm fiziksel ve teknolojik donanımımızla, araştırmacı ruhlarını çeşitli projelerle destekleyecek eğitim ortamını sağlayarak bilimsel düşünebilen, kendine her konuda güvenen ve çevresiyle barışık, mutlu ve yaşam kaliteleri yüksek bireyler olarak topluma kazandırmanın önemine inandık. Çıktığımız bu yolculukta tüm Edebali Eğitim Ailesi olarak eğitimin ciddi bir iş olduğunu ve ona gönül vermek gerektiğini biliyoruz. Bu yüzden başarılarla büyüyen yeni nesiller için her yıl yeni hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Eğitim alanında öncü, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözeten bir kurum olarak amacımız geleceğin dünyasında lider olacak, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, yetkin ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Bizler eğitim alanındaki çalışma ve projelerimize 2 kişilik heyet ile başlamıştık.  Bizim buradaki amacımız ilimizdeki eğitim ve öğretim çıtasını daima yükseğe çıkarmak ve  geliştirmekti. Büyük bir memnuniyetle ifade edebiliriz ki bu hedefimizi başardık ve   şu anda 16 kişinin üzerinde alanında uzman personelimizle Bilecik halkına hizmet veriyoruz.'' dedi.

"EĞİTİM VE ÖĞRETİMDEKİ BAŞARI ÇITAMIZI HEP YÜKSELTMEK GAYRETİNDEYİZ''

Açıklamasında; ''Eğitim ve öğretimdeki başarı çıtamızı hep yükseltme gayretindeyiz'' ifadelerini kullanan Saadet Güzel, açıklamasını şöyle tamamladı:

sehir-koleji-dvredildi3.jpg

''2010 yılından günümüze hep başardık. Tesadüfler değil Sistem kazandırır. MENAR eğitim danışmanlığımızdan başlayan ve Edebali Etüt Merkezine kadar uzanan başarı yolculuğumuzda deneyimli eğitim kadrosuyla doğru adımlar atarak istikrarlı bir çizgi çizen kurum olmanın verdiği güven ve tecrübeyle çalışıyoruz. Öğrencilerimizle birebir ilgilenerek, onlara “Öğretmenin ve öğrenmenin mutlaka bir yolu vardır.” felsefesiyle yaklaşıyoruz. Toplam 110 öğrenci kontenjanlı okulumuzda, 12 kişilik sınıflarda Kulüp faaliyetleri ile desteklenen Matematik ve İngilizce ağırlıklı programlarla Edebali Şehir kolejinde çocuklarımız, eğitim-öğretim göreceklerdir. Matematik ve İngilizce dersleri Matematik ve İngilizce Atölyelerinde Çocukların Özgür ortamda öğrenmeleri üzerine tasarlandı. Öğrencilerimizin bizleri tercih etmeleri bizleri memnun ediyor. Bizler Edebali Şehir Koleji ailesi olarak bu yönde and içtik. Bu vesile ile eğitim öğretim yılının başarılı olmasını hayırlı olmasını diliyorum. Edebali Eğitim Kurumları yaptığı yatırımlarla Bilecik’ in Eğitimdeki adı olacaktır. Bu yola çıkarken de dediğimiz gibi “İyisi İçin Değil En İyisi İçin'' sloganı çerçevesinde çalışacağız. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6878 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.