ÖZEL BOZÜYÜK SINAV LİSESİNDEN REKOR BAŞARI

ÖZEL BOZÜYÜK SINAV LİSESİNDEN REKOR BAŞARI

73 öğrencisi üniversiteye yerleşti

Bozüyük Özel Sınav Lisesi ilk yılında rekor sayılabilecek bir başarıyla öğrencilerini üniversiteye yerleştirdi. Bu yıl lise son sınıfında 77 öğrencisi olan Özel Bozüyük Sınav Lisesi 73 öğrencisini seçkin üniversitelere ve fakültelere yerleştirerek, haklı bir gururun sahibi oldu.

2016 üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Bu yıl lise son sınıfında 77 öğrencisi olan Özel Bozüyük Sınav Lisesi 73 öğrencisini seçkin üniversitelere ve fakültelere yerleştirerek, haklı bir gururun sahibi oldu. İlimizin en tecrübeli eğitimcileri arasında yer alan, Özel Bozüyük Sınav Lisesinin Kurucusu ve Müdürü Ömer Boğaz, hiçbir başarının tesadüf olmadığını çok deneyimli bir kadrolarının olduğunu Sınav Eğitim Kurumları kalitesini tecrübeleriyle birleştirerek bu güzel sonucun – tablonun ortaya çıktığını belirtti.

Geçen yıl dershaneden okula dönüşüm kararı aldıklarında ilk iş olarak okul binalarını değiştirdiklerini 16 kişilik modern teknolojik derslikler oluşturduklarını, haftalık 55 saatlik yoğun bir program uygulayarak hem okul hem de dershane mantığını okullarında yerleştirerek öğrencisiyle öğretmeniyle velisiyle hep birlikte çok çalıştıklarını ve bu sonuca ulaştıklarını kaydetti.

2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılına da daha iyi hazırlandıklarını 29 Ağustosta Eğitim ve Öğretime başlayacaklarını açıklayan Ömer Boğaz, “Kontenjanlarımız dolmak mezunlar için özel öğretim kurslarına da yoğun talep alıyoruz. Ayrıca ortaokul öğrencileri için etüt eğitim merkezi çalışmalarımız da bulunuyor. Özel Bozüyük Sınav Eğitim Kurumları olarak Bozüyük – Bilecik eğitimine katkı sağlama kararlılığı ve gayreti içinde olacağız. Her türlü başarıda büyük emek harcayan öğrencilerimizi, öğrenci velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu başarı hepimizindir” dedi.

rekorbasari2.jpg

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 6274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum