Özel çocuklar mest etti

Özel çocuklar mest etti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan gösteriler izleyenleri mest etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan gösteriler izleyenleri mest etti. Özel çocukların birbirinden özel gösterileri büyük beğeni topladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Engelliler Günü Farkındalık Oluşturma Programına, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt, İl Jandarma Komutanı Muzaffer Sandal, daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

ozel-cocuklar-mest-etti1.jpg

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün bir farkındalık oluşturma günü olduğuna dikkat çekerek, “Özel vatandaşlarımıza karşı toplumsal farkındalığın artırılarak yaşam standartlarının iyileştirilmesi amacıyla onların hak ve sorumluluklarının altının çizildiği önemli bir gündür.” dedi.

Vali Kızılkaya, konuşmasının devamında, kültürümüzün insanı temel alan bir kültür olduğuna dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi:

“Sahip olduğumuz kültür de bu sorumlulukların bilincinde yoğurularak, insanı merkez alan ve yaşamın her alanında insanı önceleyen bir değere sahiptir.

ozel-cocuklar-mest-etti2.jpg

Değerlerimizin koruyucusu olarak devletimiz, sosyal devlet şuuruyla hareket ederek vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürmeleri için çözümler üretmektedir.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla her şeyden önce bireye göstermiş olduğu önemi vurgulayan Şeyh Edebali’nin mirasçısı ve bu köklü geleneğin mensupları olarak bizler, her konuda özel gereksinimli bireylerimizin hizmetindeyiz.

İnsanı “Yaratılmışların en şereflisi” olarak gören yüce dinimizin de belirttiği üzere hayat felsefemizi bu anlayışla şekillendirerek vatandaşlarımızın yaşamlarının önündeki engelleri ortadan kaldırmaya büyük özen göstermekteyiz.”

ozel-cocuklar-mest-etti3.jpg

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.