MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Özel İdare, Özel Arpalık mı? (2)

Özel İdare, Özel Arpalık mı? (2)

Geçen haftaki yazıma "AK Parti Bilecik'te önemli belediyeleri neden kaybetti?..

Hatalardan ders almadı mı?..

Şimdi sıra Özel idareye mi geldi!.."diye başlamıştım. 

Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gece gündüz var gücüyle çalışırken yerelde 3 kuruş menfaat için yapılan onca hata Ak Partiye, bu davaya gönül vermiş insanlara ihanet olarak anlaşılmaz mı?

Yine eski Vali Konağındaki meseleleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öğrense acaba ne der?

Babası Bilecik İl Özel İdaresinden aldığı maaşın yanı sıra OSB yönetimlerinde 4 bin liranın üzerine ücret alırken, annesi memuru olmayan müdür konumunda Bilecik İl Özel İdaresinden maaş alırken, çiçeği burnunda işyeri açan mühendisin piyasada tutunamayınca Bozüyük OSB'ye girmesi millete arpalık dedirtir mi dedirtmez mi? 

İl Genel Meclisinin önemli siyasi figürlerinden birinin kızı atama yapılacak yeterli puanı alamasa ve Bilecik İl Özel İdaresi'ne alınsa Özel İdare Özel Arpalık olur mu olmaz mı? Reis böyle bir şeyi uygun görür mü?

Bu zamana kadar bir baltaya sap olamamış, Bozüyük Belediyesi, Ak Parti'de iken, lise mezunu olmasına rağmen Bozüyük Belediyesine giren, bu ve benzer hatalarla Bozüyük Belediyesi kaybedilince işsiz kalanı İl Özel İdaresine sokmak Özel İdareyi Özel Arpalık yapar mı yapmaz mı? 

Valilikten 7-8 köye hizmet verecek 60-70 bin liralık bir makine talep edildi. Tarım'a, Ziraat Odasına yazılar yazıldı. Toplantı üstüne toplantı 

Sanki fabrika kuruyorlar. 

Sonuç elde var sıfır.

Şimdi 1 adamın maliyeti 6-7 bin lira olsa 10 bin lira civarında brütü olur. Yılda 120 bin lira. Bunu 1 kişiye verilmesini sağlıyorsunuz da, 7-8 köye fayda sağlayacak üretim yapacak, 1 adam maliyetinin yarısı olan makineyi çok mu görüyorsunuz?

"Ben onurlu ve gururlu bir insanım. Rızık Allah'tandır" diyen kişilere sesleniyorum. Üniversite bitiren, KPSS'yi kazanan onca yüksek tahsilli insan varken torpille bir yerlere gelmek, 7-8 köye yapılmayan yatırımın maliyetini "Rızık Allah'tan" deyip almak onurlu ve gururlu kişilere yakışır mı?

Böyle bir şeyi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan duysa "Önce milletim" mi der "Önce torpil" mi der.

Milletin taleplerine, Ak Partililerin tavsiyelerine, yönetimde yer alanların sözlerine kulak tıkamak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın politikasına, davasına uygun mu?

Bu hatalardan dolayı önümüzdeki seçimlerde Ak Parti oy kaybederse bunun hesabını kim verecek.

Hoşçakalın.

Bu yazı toplam 5249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR