'PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ TATİLDE Mİ?'

'PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ TATİLDE Mİ?'

Gazipaşa Mahallesi, Özbelde kooperatifleri arkasında yer alan Belediyeye ait Sadabat Parkında ortaya çıkan manzaralar vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.
Özbelde kooperatifi  ve civar mahalle sakinleri çocuk parkının harabeye dönmesinden, içki şişeleri ve  çöpten şikayetçi. 

2-568.jpg
Whatsapp İhbar Hattımıza gelen görüntülerde parkın bakımsız hali gözler önüne seriliyor. Yerlerdeki yiyecek paketleri, şişeler, kırık banklar, içki şişeleri.. Şehrin merkezinde yer alan park bu haliyle halkın tepkisine neden oluyor.

img_1904.jpg
İlgililere seslenen vatandaşlar "Daha öncede komşularımız sizin aracılığınızla şikayetlerini dile getirmiş ve kısa süreliğine de olsa çözüm bulmamızı sağlamışlardı. Ama şimdi lütfen gelin bir bakın. Bu park çocuk getirilecek halde mi? Kırık dökük olmasını, ağaçların uzun ve son derece bakımsızlığını  bile geçtik artık. Bu çöpler, içki şişeleri?  Yeni parklar yapmakla bitmiyor ki yapılanları korumadıktan sonra yapılan iş şehre yeni bir harabe kazandırmak oluyor. Kim ilgilenecek? Belli ki  Park Bahçe müdürlüğü birimi tatile çıkmış.."  diyerek serzenişte bulundu.

img_1896.jpgimg_1904-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum