“Pazarlık yapıldı mı?”

“Pazarlık yapıldı mı?”

Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi

Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi. 3 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı birleşimde AK Partili Muhammed Karadayı ile Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı arasında karşılıklı söz düellosu yaşandı. Subaşı ile Karadayı arasındaki dialoglara zaman zaman diğer meclis üyeleri de dahil oldu. Ancak uzun süren tartışmalara rağmen meclis üyelerinin nezaket kurallarını aşmadan düzgün bir üslupla birbirlerine cevaplar vermeleri dikkat çekti.

pazarlik-yapildi-mi-1.jpg

“Pazarlık yapıldı mı?”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammed Karadayı, kentte gerçekleşen alt yapı çalışmalarından park ve bahçelerdeki temizliğe, orta refüjlerdeki çalışmalardan otopark sorununa kadar birçok başlık altında eleştiri ve önerilerini dile getirdi. Karadayı ayrıca, belediye başkanvekili seçiminde CHP’li meclis üyeleri arasında pazarlıklar yapıldığı iddiasını gündeme getirerek Başkanvekili Subaşı’na “Meclis üyelerine başkan yardımcılığı ve KAYI A.Ş.'de yönetim kurulu üyeliği vermek üzere partinizde pazarlık yapıldı mı?” diye sordu.

Muhammed Karadayı’nın açıklamalarını sonuna dek dinleyen ve notlar alan Başkanvekili Subaşı tek tek cevap verdi. Subaşı, pazarlık iddialarının ise gerçeği yansıtmadığını belirterek meclis üyelerinden KAYI A.Ş. yönetimine giren isimlerin huzur hakkı almayacak olmalarının bu durumun kanıtı olduğunu ifade etti. Subaşı, “Seçimden önceki gece genel başkan yardımcımız Seyit Torun’un da olduğu toplantıda benim adaylığım üzerinde fikir birliği sağlandı. Zaten böyle bir şey CHP’de olmaz.” ifadelerini kullandı.

pazarlik-yapildi-mi-2.jpg

MHP’li Hamdi Salt’ın “Bu durumdan rahatsız olan meclis üyesi var mı?” diye sorması üzerine ise CHP’li Cabir Sağlam, “Ben rahatsızım” şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3303 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum